Tamam Sende O Zaman 😊
Teşekkürler komserim 🥰
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTamam Sende O Zaman 😊
Teşekkürler komserim 🥰
Ben pc başına geçmiştim paylaşacaktım ama
Gözlerim gidiyorr Whisper dayı eline emeğine sağlık şimdiden 🙏👏
Gerekirse daha konu açmam korkup kaçıyor.Ayın 7 si sistemi nokta atışı tarih olup sistemi ufak ayrıntılarla kaçırdık.Temiz örtü yapabilecek sistemdi geçmiş olsun
Hocam gelmezse uğurlar olsun ne diyelim nasip değilmiş. Siz tahminlerinize devam edin yine ![]()
Kıyıları gectim iç kesimler bile tatmin edici kar yağışı yok. ![]()
vay yine mi keder ama artık yeter
1 Hafta 01.01.2022 Ocak Cumartesi Kocaeli, İzmit, KOCAELİ En Düşük Sıcaklık .
7.5 olur mustafa28 başarılar
Takip eden herkese, Paylaşım için Saadet yorumlar için >>>WinteR<<< hocamıza teşekkürler. İyi geceler
Azor resmenn direk dogulu hareket etti bu güncellemede
24 h olarak devam edeyim mi bırakalım mı hocam ?
Güncellemeyi bitiriyorum. Devam etmek isteyen buyursun .İyi Forumlar dilerim
Eline emeğine sağlık 👏
Gelen sistemlerin hepsi günübirlik hemen ülkeye giriş yaptığı gibi çıkıyor çoğu güncellemelerde bunu fark ettim uzun soluklu değilller ya da parça parça
Nur topu gibi Ankara boşluğu oluşmuş yine 🙊
Terim kredisini halen Avrupa’dan alıyor yoksa şu an orada olmayabilirdi bence
Fatih terim napsın kim ne derse desin bizim taraftarlar iyi gün taraftarı. Çıkmışsın 30 tane pozisyona giriyorsun birini gole çeviremiyorsan defolup gitsinler, böyle topçu mu olur? Ya Avrupa da oynayan Galatasarayda bu Galatasaray ligde oynayan da, ziraat kupasında oynayan da bunların başındaki de hep Fatih terimdi arkadaş bu futbolculara öğrettikleri de aynı şey!! Avrupa’da kazanırken neden eleştirmiyorsunuz diye sormak lazım demek ki futbolcular sadece Avrupa’da oynuyor!
Saadet yorulma istersen yağış haritasını atma ilerleyen saatlerde atarsın görünürde yağış yok