Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Azor en sonunda dedi ne haliniz varsa görün ben gidiyorum tatile dedi ve gitti
Hocam napsın dul kaldı azor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gözlerimiz Burada Kulaklarımız Ay sonunda Çok heyecan dolu Sezon Kim Düşecek Kim Çıkacak Yoksa Berabere mi Bitecek
🥳
-
Yasin71 Bak hele Atışta kar buldu
Başkanım bu sporu yapıyorum 😂
-
Sinan başkanım devam edebilirim isterseniz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Allah razı olsun dayım. 🙏Yuvarlanmaya devam,bu günümüze şükür diyelim. Sen de iyisindir inşAllah ☺️
-
Daha Çok Göster
25 Ekim 2019 da paylasmisiz,linkten video olarak,buradan da gif olarak bir bakalım.
Video hali
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.1984 yılından 2019 yılına kadar buzulların erimesi

Gif
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eline sağlık dayı. Gerçekten içler acısı..
-
Gerçekten öyle. Yorucu hayatım buraya kar yağmadığı gün başladı.. 😂
Hiç sormaa 😪
-
Bu aralar yorucu gidiyor. Yaklaşmamalarını tercih ederdim 😂
Senin nasıl gidiyor?
Vallahi öyle ya ben daha vizelerin şokunu atlatamadım ki ne çabuk geldiyse. Çalışmalara devam ediyoruz; yorucu sıkıcı bunaldım biraz da 😂
-
Teşekkür ediyorum ben de iyiyim ☺️
Allah iyilik versin. Nasıl gidiyor hayat,finaller de yaklaşıyor 😂