CB konuşma yaptı neler oldu öyle ilginç umarım yarın sabah da böyle olur
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu gece hafif kar geçişleri olacak
-
GFS öğle güncellemesi sona ermiştir

Hasan61 eline sağlık hocam
-
Azorun önündeki parazitler yükselmesini engelliyor soğuklar yine asılı kaldı
-
Saadet eline emeğine sağlık 🌸👏 takip eden herkese,yorumlayan hocalarımıza teşekkürler. İyi geceler HS Ailesi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Model takibi yaparken tv başında derbi maç izler gibi mavi skalaların inişin takip yapmalayım. Bu durum nasıl oluyor nasıl gelişiyor bunları incelemek lazım..
Filimi geri saralım gelelim 240 saat e model ne diyor azor yükseliyor devamın da İskandinav yükseği de gel azor kardeş bende burdayım diyor. Burası çok güzel kutup da mükemmel bir soguk birikim. Oda bize göz kırpıyor.
Kötü olan ney tam tepemizde ab nereye gideceği belli olmayan kendi kendine daha sonra ull dönüşen bir ab. Ben beklerdim ki yönü Kafkaslar işi boş kutunun içine dogru ilerlesin. Fakat o modelde yönünü iyice kuzey batılı yaptı yukarıdaki baglantıyı iyice kopardı.
Ha diyeceksiniz abi o inenler o da orda ull kopan başı boş soguklar. Başı boş olmasaydı kendine bir yön tahin ederdi.
Hocam muazzam bir detaysınız elinize sağlık
-
Zonguldakli67 günlerdir sinyal veriyorsunuz dediğiniz tarihlerde olacak bir şeyler gibi hocam 😎
-
6-6 gidiliyor hala,salın gitsin küçük enişte GFS 'yi..24-12 vsvs rahat etsin hem paylaşan hem takip eden yav
Saadet istekli istekli paylaşıyor abi bizde ses etmedik 😂
-
Ben şahsen begenmedim
Hocam zaten kafa buluyor manyadı iyice gfs beğenilecek tarafı yok haklısınız
-
Son 12 saatte bile değişen gfs inanalım mı şimdi yoooğ daha neler bunun gerçekleşme olasılığı kaçtır ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Azorun önüne parazitler gelmeye başladı.
Geri basın lan geri basınnn ( Kuzey Tekinoğlu)
Azorun yanağını ikiye ayıracak
-
Şu izaborların güzelliğine bak gfs sen çok kötüsün
-
Yılbaşıııı ❄️❄️🥳
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor beyimiz gelmiş