Genel anestezide tüm vücut uyuşturuluyor ve hastanın bilinci kapanıyor. =D
Bugün de faydalı bilgiler aldık Saadet hocamızdan 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGenel anestezide tüm vücut uyuşturuluyor ve hastanın bilinci kapanıyor. =D
Bugün de faydalı bilgiler aldık Saadet hocamızdan 😂
Oh be bi an acılmayacak konu sandım
Hayırlı geceler
Sezer hocam iki dakka kafanı kaldır buraya bak bi şey dicez 😂
Arkadaşlar izniniz varsa yatıcam dinlenicem .
İyi geceler başkanım
Şu yaptığı yoruma bak şaka gibi ya. Bi sisteme saatler kalsın ordan bi site yetkilisi desin ki modele bakma ordan anlaşılmaz sen radar bak. Kardesim ne diye günlerdir model takibi yapıyoruz o zaman. Siz burda insanları bosuna mi oyaliyorsunuz, vaktimizi bosuna mi çalıyorsunuz. Madem son güne kadar modeller bize yeterli dogruluk payı vermiyor niye uğraşıyorsunuz niye
Benim demek istediğim sistem gelmiş ülkemize giriş yapmış artık bu saatten sonra anı yaşamak lazım radar takibiyle sistemi yaşayacaksın. Hangi akıl ve mantığa sığar bu yorumunuz ne saçmalıyorsunuz siz ? Hadini bil kimseyi oyaladığımız falan yok algı yapma resmen boş yapmışsın sen Whisper Angora yanlış mı konuşuyorum hocalarım bu tepki ne derece doğru 🙄 ben sadece sistem gelmiş artık radar takibi yapacağız dedik yanlış mıyım ?
Bende 50-55 çift vardı.
Saatler sürerdi bakımları..Bir boş dükkan kiralamak zorunda kalmıştım.
Allah bereket versin çok para da kazandım kuşlardan..
Bakım takip zor..Birde gaddar hayvanlardır gagaları kartal pençesi gibidir bazen aman dikkat.
Valla iyi bakmışsın dayı o kadar kuşa bakımı zor gerçekten
2015 yılında aldık bu kuşu 7 yıl olacak neredeyse hala yaşıyor
Maşallah
iyi bakarsan zaten 7-10 yıl yaşıyorlar.
Hocam ecmwf karın gücünü dusurmus yağmur vermis olasiligi nedir🤔
Kardeşim artık modelin ne dediğine pek dikkat etme bu saatten sonra radar takibi yap artık nasip yağmur kar ne olursa..
Aleykumselam ,ben cok emek verdim ve çok besledim..
İyi bak çakır a Yusuf
Eski beslediğim kuşlar geldi aklıma dayı bende az beslemedim. dark and cold hocam bu muhabbet kuşları çok hassas cereyana çok dikkat et evde, sağlıklı yaşları olsun ![]()
Yasin71 pc açılana kadar 144.saati atıyorum ben
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tamamdır abi ☺️