Selamün aleyküm arkadaşlar. Dışarda acaip bir soğuk hava var🥶 böyle soğuk ciddi anlamda görmedim ya da pek uğramadığı için soğuğun ne olduğunu unuttuk 😂
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ankara Çaldağ tepesi saat 19:00 dan beri tek tük artacak mı bu yoksa hep mi böyle 🤔🤔
Yağış beklediğimizden de az çok fazla bir şey zaten beklemiyorduk
-
Sinan abi doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar diliyorum wriscuttern senin de doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllarınız olsun 😊 unuttuğumuz varsa buradan hepsini kutluyorum yaş günlerinizi sağlıcakla kalın 🙋❤️
-
Hayırlı geceler herkese 🖐️
-
Doğum günün kutlu olsun abi nice sağlıklı yaşlar diliyorum 🖐️😊 Polis01
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Merhaba arkadaşlar.. Ankara Kırıkkale ve çevrelerinde beklenilen yağmur yarın öğle saatlerine kadar etkili bir şekilde devam edecek. Ankara Kırıkkale hattı için hatırı sayılır miktarda bir yağış bırakması bekleniyor. Metrekareye 20-25 kg yağış düşmesi bekleniyor. Bu yağmurlardan sonra sıcak havanın gelmesi bekleniyor. Haftasonu ve haftaya yağışsız günler kapıda.
Bereketli olsun..
-
Arkadaşlar! önümüzdeki günlerde yurdumuz cok sıcak hava dalgasının etkisine girecek malesef ki doğru okudunuz
mevsime göre Mayıs ve Haziran'da oluşan 850 hp +16 değeri gitmiş olacak Allah sonumuzu hayır bereketli eylesin 2'ci sıcak dalga 10 ocak gibi Libya'dan girecek ...3. Dalga olarak da Ocak 20 de bahar geliyormuş
-
Selamun Aleyküm herkese mutlu pazarlar.
Aleyküm selam
-
Çocukluğumdan beri telefona bilgisayara aşırı bakar kulaklıkla yüksek sesle müzik dinlerim fakat ne gözlerimde bozulma oldu ne de kulaklarımda, bu nasıl oluyor bilen var mı
Ne güzel işte bozulmasını mı istiyorsun da daha ne olsun. Ha olmuyor diye de dikkat etmemezlik yapma ileride çıkar, şu an yaşınız genç aldanmayın 😊
-
Hayırlı sabahlar herkese
-
Hollanda Arjantin karşısında beraberliği yakaladı neler oluyor.. Helal olsun efsane bir frikik taktiği çok iyiydi
-
İyi geceler herkese Hayırlı Cumalar
-
bunu dinlemini tavsiye derim.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
severek dinlerim güzel hoş bir sesi var cem adrian candır

-
, bu şarkısını çok seviyorum bu adamınHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ben mi sevmedim seni
Yere batsın yalanın
Bütün yanlışların
Üzerime kalırAynen bu şarkısı da iyi baya 😊
-
İlk defa görüyorum desem yalan olmaz.. Nedeni ise müzik olaylarını pek takip etmemem
Doğrudur dayım😊 Bende slow çok severim güzel bir sesi var ,açıkçası değeri bilinmiyor ülkede. Zaten bir iki defa şarkılarını dinleyince kumaşını anlarsınız