Güzel yağıyor Afyon'da şu an..
Bulunduğum yerde merkez değil Kütahya ve Eskişehir e daha yakın .
Sana da gelir Merak etme sen ..
Dayı gözün aydın hayırlı olsun darısı bize inşAllah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüzel yağıyor Afyon'da şu an..
Bulunduğum yerde merkez değil Kütahya ve Eskişehir e daha yakın .
Sana da gelir Merak etme sen ..
Dayı gözün aydın hayırlı olsun darısı bize inşAllah
Başarılar diliyorum 😂
Teşekkürler sana da 😂🥳
Ne gömdü iç Anadoluyu
Saadet aynı gruba düşmüşüz 😂
Değişiklik iyidir ☺️
Bende severim ya değiştiririm ara sıra ☺️
Sıramı sana savdım 😂
Senden bulaştı sayende bana da 😂
Saadet sen profilini bikere daha degistirirsen sistem kesin bizde
Normalde değiştirmesi gerekiyordu gecikti bu sefer 😂
Daha Çok GösterÇok Fazla Ara vermeden Beyaz Rahmete Kavuşmaya Az Kaldı. Özellikle Aralık 20 Gecesinden 21 Aralık Geçişte Beyaz Rahmet Batı Bölgelerimizde Etkili ve Kuvvetli Yağış Bırakacak Gibi .
Ve Kar Trakya dan Giriş Yaptı Haberlerini Hep Beraber Bekleyelim .
Beyazdan Kopan Mor Soğuklar Balkanlar Üzerinden Ülkemize Ziyarete Geliyor , İster Atkı Mont Eldiven Hazırlığını Yapın İsterseniz Cam Balkondan Karşılama yapın size Kalmış .
İstanbul adına cm soracak olursanız en yüksek kar kalınlıkları görülür ( 80 cm Bu benim hayalim Gerçek olması için son 24 Saati bekleyelim )
Herkes sevinebilir bu Sistemde vade yaklaşınca güncelleme yaparız şimdi bizleri zora sokacak ayrıntıları sormayın lütfen Bir ihtimal İzmir'de kar görebilir .
Şimdilik Tahminim Bu yönde Hayırlı Olsun Ufak Ufak Aralık Sistemimiz .Tahmin bizden takdir ALLAH dan ...
Başkanım eline emeğine sağlık 🌬️👏
Furkan K. eline sağlık kardeşim 👏
😎
Hocam artık bir şeyler alacağız gibi heyecanlı günler bekliyor bizi. Ankara Angora sürprizi sever 😎 umarım yağışlarımız biraz daha artar.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu ne olm nerden buluyorsunuz böyle şeyleri ahaha 😂
Kulaklık mı? Asla o karda yürürken çıkan kütür kütür sesi duymam lazim.
Dayı her konuda da haklı olmak zorunda mısın be doğru söylüyorsun o açıdan düşünemedim o kütür kütür sesi duymak başka 🙂
O karda tabiki boş gezer miyim hayır kek tepsilerim olacak 😂 saadet iyi bilir
Yasin71 nasil ama 😆
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tam kafa sıyırmalık bişi bu adamı komaya sokar şok etkisi yaratır yani sizin oraya iyi çalışmış efsane bişi 😂