Yasin71 tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bitmek bilmeyen meseleler var

İçimi dinmez bir öfke kaplar

Bu gece susuyorum

Kendime saygımdan

Ama bir gün konuşucam..

-Kubilay karça severek dinlediğim sanatçılardan birisidir. Tavsiye ederim 🤗 bilen var mı ?

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:))

3 tane çin aşısı olduk dayı Allah hayırlısını versin 😂

Her şeyde grefen var özellikle aşı denilen o sıvılarda bağışıklığınıza çok iyi bakın oyuna geldik☹️

Kesinlikle öyle hastalığa karşı direnç mekanizmamız zayıfladı. Bağışıklık falan kalmadı aşıdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu ara cevrem hasta ve enfeksiyon geçiriyorlar. Allah tüm hastalara şifa versin dikkat edin. Hasan61 geçmiş olsun kardeşim

Uyusunda

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

büyüsün

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Heeyyt yavrum bee maşallah paçalı güvercin ❤️

Neredeyse 2 haftadır geçmeyen boğaz ağrısı ve öksürük var boğazda sanki bir şey var hissi var bende de aile hekimine gittim gargara yazdırdım kullandım 1 hafta yok yine geçmiyor geçiyor gibi oluyor yine başlıyor tam virüs mevsimi bu havalarda çabası

Çok gecmiş olsun kardeşim. Bizim aile de öyleydi yaklaşık 20-25 gün sürüyor değişik bir salgın var