Akşam güncellemesinde -20 vardı şimdi -16 lar
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVALAR GELİYOR
Yarın itibariyle bölgemize soğuk ve yağışlı havalar geliyor ve uzunca bir süre kalacak gibi ilk önce çarşamba günü daha çok yüksek rakımlı yerlerin faydalanacağı sistem arkasından tüm bölgemizi etkileyecek başka bir sistem gelecek detaylar tam net değil ama her ilimiz az çok kar görecek bereketli olması dileğiyle
Atkılar bereler çıksın telefon şarzları fulleyin uykusuz geceler bizleri bekliyor

Eline sağlık hocam dört gözle bekliyoruz,biz hazırızz 😎
-
Kemençe ilaçtır hocam hepsini öyle indirdim :D
Senin Allah'ına kurban hocam ne var ne yok indiriyorsun bu aralar eline sağlık 😎😂
-
Bi kaybolduk gittik neler olmuş öyle heyy maşallah. Beklentiyi olabildiğince düşük tutuyorum ama insan heyecanlanıyor

-
Hocam dedemler bile bu kış güzel geçicek kar yağcak diyor eskiler daha iyi bilir büyüklerimiz böyle şeyleri sonuçta onlar yaşadı en sert kış koşullarını:)
Aynen öyle dostum eskiler iyi bilir. Geçen sene kış olmadı ayva yoktu kavak ağaçları alttan dökmüştü yapraklarını, doğa hiç yanılmıyor bu sene tam tersi dedeler de umutlu bizde umutluyuz 😂
-
Şöyle bir ormana gideyim dedim geçen sene ağaçlar bukadar yaprak dökmemeişti tam bir kış koşulu vardı kestane olmamıştı geçen seni bu sene baya olmuş ve her örtülü bir sistem aldığımızda bunlar olmuş doğa bile ayak uyduruyor hadi bakalım inşallah bize gelcek sistem:)
Armut desen baya oldu ha birde fındık baya oldu fındığın çok olduğu senenin kışı sert geçiyordu bizim buralarda
Bu sene ayvalar çoktu gerçekçten ayrıca kavak ağaçları yapraklarını üstten döktü doğa mesajı veriyor ama görüne işte bakalım nolacak

-
Bu gfs tam bi zındık model ya gece nasıl sabah nasıl öğle nasıl Allah seni bildiği gibi yapsın çapsız model.
Klasik gfs Akşam ve gece güncellemesinde farklı gelecek kesin çok takmayın bu öğle güncellemesini
-
Sarp Özdoğan elinize sağlık
-
Sinan eline sağlık başkan 👏
-
Hasan61 eline emeğine sağlık herkese iyi geceler dilerim.
-
Resmen el salladı gitti eski sevgilimi anımsattı
-
Gıdım gıdım efsaneyi indirecek resmen koklaya koklaya iniyor ülke topraklarına
-
Sıkıcı bir güncelleme oldu kimse yok gerçi modelin de pek tat verdiği söylenemez
-
Evet bir cisim yaklaşıyor gol olur mu
-
Bu yukarıdaki cisim elektrik tellerini koparacak cinsten