Saadet olan sistemi de yok eder
😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaadet olan sistemi de yok eder
😂
Sistem indiremeyenlere - 1500 puan ceza😁
O zaman şimdiden saadet cezayı yedi abi 😂😂
Whisper o zaman bende ecmwf ye paylaşmak isterim akşam aksilik olmazsa 😜
Saadet eline emeğine sağlık 🌸 güzel güncelleme oldu. Daha iyilerini görmek dileğiyle.. takip eden yorum yapıp renk katan herkese teşekkürler, iyi geceler 🙂
Son saatlerde ne yağış verdi öyle
orası hersene öyle zaten alıştık
Evet 2 yılım geçti Düzce'de okuyordum. Kışın sağlam kar yağışları alırdık boş gecmezdi 🙂
Batı Karadeniz sağlam kar alıyor
ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA!
NAMAĞLUP LİDER GALATASARAY! 💛♥️
Fatih hoca, bizim de kendimize göre hayallerimiz var der.. Neden olmasın ki önümüz açık son 16 'dayız daha iyisi de olacak inanıyorum.
15 i itibariyle diyagrama göre her yağış kar olarak düşer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bize uykusuz,aksiyonlu geceler başlıyor desene hocam 🥳😎
Angora eline emeğine sağlık
Bizlerde sana ve Herkese saygı duyuyoruz..O ilk yazılanı da okursak iyi bakarsak bu yazdıklarıyla aynı Yaso..
Senle alakalı değil sadece genel bir açıklama diyelim..
Yazılanları iyi okuyalım arkadaşlar.
Buradan dönerek ilk yazılanlara veya Ocak vsvs her neyse bakarak bir göz atalım derim.
Biz burda sadece hobi olarak takip ediyoruz herkese saygım sonsuz. Açıklaman için teşekkürler dayı. Yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece. İyi akşamlar ☺️
Abi baştan öyle bize yazarak acıklayabilirdi tahminini ben sadece net konuşmasını eleştirdim. Uzatmak istemiyorum daha fazla gerek yok çünkü. Hobi olarak ben takip ediyorum. Kendisine tahminlerinde başarılar diliyorum, saygı duyuyorum. ☺️
Bu işin doğasında yanılmak ta var. İddialı değilim. Herkes gibi fikrimi beyan ediyorum bilim doğrultusunda. Şimdi 2.yarısı soğuk olabilir dedim ama İlk yarısına ılık dedim diye tepki alıyorum. Ben iddialıysam gerçekten iddialı olan şahıslar ne oluyor bilemiyorum.
Hobiyle ilgilenmediğinizi , sadece takip ettiğinizi söylüyorsunuz. Bilginiz olmayan bir konuda neye göre eleştiriyorsunuz peki beni ? Yaptığınız eleştiri de mantıksız olmam , doğruyu aktarmamam ve tutarsız olmam.. size göre kar dışında hiç bir konuyla ilgilenmem gerek bu ithamları işitmemek için.
Siz daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz ki ben hobi olarak ilgileniyorum dedim. Siz hobiyle ilgilenmediğimi söylüyorsunuz, ilginç. Ben daha fazla uzatmak gerçekçten istemiyorum. Ne kadar iyimser yaklaşsamda sizinle uzlaşılmaz. Madem tahmin yapıyorsunuz eleştiriye de açık olun. Ne işinize karışırım ne de sorgularım ne dedim ne yazdım konu nerelere gidiyor şaka gibi gerçekçten. Ben diğer arkadaşlar gibi de tahmin yaparsınız yanılırsınız gelip sizi karalamam sonuçta sizde adı üstünde "tahmin" yapıyorsunuz gayet normal, olacak diye bir kaide yok. Benim tek eleştirdiğim nokta, daha bir haftanın bile durumu belli olmayıp değişen veriler doğrultusunda, Ocak ayının kötü geçeceğine dair net konuşmanız ne derece sağlıklı ? Biraz bunun öz eleştirisini yapın yoksa ben burda işinize karışmıyorum, tahminlerinize saygı duyuyorum olursa olur olmazsa da öyle gelip linçlemem işim olmaz bu tarz hareketler ters bana.
Beni engelleyerek tutarsız,dikkatsiz ve mantıksızca tahminlerimi okumaktan kurtulabilirsiniz 😊
Engellenecek bir durum yok ben sadece kendi düşüncemi yazdım,tahminlerinize saygı duyuyorum. Bir sürü insan sizi takip ediyor burda sadece yorumlamanız biraz farklı dedim umarım yazdığım şey farklı anlaşılmamıştır. Ben burda kimseyi ezme gibi bir durum söz konusu olamaz haddime değil. Eleştirimi yapar geçerim. Model yorumlamasını bilmem öyle bir bilgi sahibi de değilim, hobi olarak takip ediyorum. Konu sahibi olanlardan en azından bir şeyler öğrenmek için burdayım. Bazıları farklı yerlere çekmesin.. Kimseyi de ben yorumlama bilmiyorum diye de laf ettirmem. Saygısızlık bu tamamen. Kimse kimseden üstün değil sonuçta. Eleştiri yapmak kötü bir şey değil buna hakkım var ve senin açından da kötü değil bizler eleştiri yaptıkça sen daha çok ilerliyeceksin aksini düşünme bence ve kimse düşünmesin. Bu işi yapıyorsanız her eleştiriye açık olun iyimser yaklaşın.
Türkiye donuyor ![]()