Hayırlı akşamlar kıymetli havalarınsesi ailesi 😊
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi geceler

İyi geceler 😊
-
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
-
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar diliyorum Sistemci5534
-
Avrupa ekstrem soğukları daha aralığın ilk haftasıyla beraber kaptı yarışı avrupa kazandı konuyu açarken de avrupa yı önde görüyordum ancak şimdilik soğuklar o tarafta diyebiliriz.Güçlü ao negatif faz var bunu çevirmek kolay olmaz yılbaşına kadar ciddi sistem beklemiyorum birkaç gün moralinizin bozulmaması için modellere bakmamanızı tavsiye ediyorum.Yer yer 20c geçen yerler olacak bizim açımızdan.Hemen kuzeyimize yer yer -16-18 girecek
Hocam emeğinize sağlık. Lodos candır, sabırla bekliyoruz dediğiniz gibi takvim olarak kışa daha girmedik bile,Avrupa alsın ilk soğukları ,varsın Aralık gitsin.. Yb Avrupa'ya yerleşince sıra bizde iinşAllah.. Ocak şubat bizimdir
-
Bizden sorulur 🤞🤞
Çok iyi olmuş 😎👏
-
Günaydınn hayırlı günler herkese
-
Geç kalsakta günaydın diyelim
hayırlı günler herkeseHayırlı günler herkese 🖐️
-
İki takımdan birine hükmen mağlubiyet bekliyorum açıkça söyleyeyim
Olması gereken bu men cezası anca keser
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bu ülkede böyle rezil,cahil taraftarlar olduğu sürece ne futbol gelişir ne de ilerleyebiliriz. Şaka gibi çok yazık..
-
Hayırlı sabahlar. Inşallah MGM böyle bir tahmin yapmamıştır.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Üniv de bir prof söylemiş diye haberler dolaşıyor. Umarım mgm yapmamıştır böyle bir tahmin
-
Hayırlı günler herkese 🖐️
-
Mart ayında 30 TL ye 2 tane tavuklu pidem yemiştim şimdi tanesi olmuş 50 lira eski kalitede yok mükemmel ilerliyoruz.
Birde onun yanında çorbalısı çıktı 35 tl burda
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam.. bekliyoruz dört gözle o sene bu sene 👏😎🇹🇷
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Avrasya-Sibirya kar örtüsü artmaya ve genişlemeye devam ediyor. Sibirya termik basıncının yüksek olmasının sebebi de bu. Kutup girdabının zayıflaması Sibirya ısı artışı vs.. Sayısal modellerde Aralık ayında ki hareketliliği göstermeye başladı. 1985-2006 benzeri kış hiçte sürpriz olmaz. ⏳