Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
başlıyoruzz o zaman

-
Whisper eline emeğine sağlık abi 🤗
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne güzel bitti öyle 😎🚀
-
Yorumlayacak yok mu ya modeli 🙄
-
gece ilk yarısı bende sonrası sende o zaman Saadet 😂
-
Yasin71 gece gfs sende o zaman bunu ben bitireyim
Tamamdır 🤗
-
ECMWF bende, cepten o biraz daha kolay

Abi bende devamını paylaşabilirim haber edin yeter, burdayım bugün 😂
-
Whisper eline sağlık abi. Hayırlı geceler herkese
-
Akşamki o güzel güncellemeyi kaçırmışım malum vize haftası müsait olamıyorum. Efsane-Semih hocam da katılmış renk katmış ne güzel.. Sezon açıldı artık kim tutar forumu 😎✨
-
Yani bu kadarına da pes diyorum. Dünyanın hiçbir yerinde hakem kararları Türkiye'deki gibi tartışılmıyordur. Futbolun tadı kalmadı,var sistemi geldi yine olmadı bu sefer göz göre göre skandal kararlara gidildi.Herkesin penaltı dediği son dakika pozisyonunda niye vara gidilmedi diagnenin golünde vara koşturan aynı halil umut meler ???GOLE GİDEN POZİSYONDA DİAGNEYE PENALTİ VARDI AVANTAJI KESİP PENALTI VERMEMEK İCİN KIRMIZI VERDİ. DİAGNENİN GOLÜ FAULSE BERKANİNKİ NE ? İRFANİN ATTİGİ PAS ÖNCESİ KEREME BARİZ FAUL VAR. HANGİSİNİ SAYALIM YAZIK GÜNAH. TÜRK FUTBOLU HER GÜN BİR ADIM DAHA GERİYE GİDİYOR. Ya hakkıyla Fenerbahçe yense çıkar Tebrik etmesini de bilirim ama gerçekçten içimden gelmiyor. Ne maç zevki bıraktılar bizde ne de futbol aşkı soğudum gerçekçten..
TÜRK FUTBOLUNUN KATİLİ TÜRK HAKEMLERİ !
Bu devran böyle gitmez bu futbol da böyle olduğu sürece bizde gelişmez arkadaş.