Gfs ne yapmış öyle 🤦
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yasin71 boşluk dolmuş sanki 😁😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Muazzam 😂😝
-
Angora hocam bu boşluk hakkında ne düşünüyorsunuz yıllardır değişmeyen şey. Ayrı konu açıp araştırmak lazım 😂
-
Boşluk neresi, tam göremiyorum

Ankara Kırıkkale 🙄
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu boşluk ömrümü yedi
-
Bu Ankara diyagramına bir şeyler olmuş

Abuu çarşı pazar karışmış
-
Geçen sene modellerden çok çektik umarım bu sene aynı şeyleri yaşamayız. Kasım ayında böyle güçlü soğuklar görmek mükemmel, umarım bozulmadan gelir. Efsane-Semih cografyaciburak hocalarımız ne açıklama yapacak merakla bekliyoruz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vay anasını be 🥶
-
Angora elinize emeğinize sağlık
-
Özlemişiz böyle görüntüleri be 😍 umarım devamı gelir.
ECMWF TOPLAM YAĞIŞ VE KAR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı geceler gfs bu gece güncellemesinde -24 leri görür müyüz acaba.
Hayırlı geceler size ve herkese abi. 🤗 Görürüz inşallah ,bu arada konumumda acaip sis var
-
Kırk yılın başı mail atayım dedim azarbeycana atmışım 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hahaha tebrik ediyorum seni😂
-
Teşekkürlerr 🙏
-
Teşekkür ederimm 🙏
-
Teşekkür ederim Sağlık kuruluşuna gittim . sana da geçmiş olsun diyelim
Teşekkür ederimm 🙏