İnşallah aramayız bu maçta kaçırdığımız galibiyeti 🙄
İnşallah abi 🤦
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşallah aramayız bu maçta kaçırdığımız galibiyeti 🙄
İnşallah abi 🤦
Hayırlı sabahlar Günaydın büyü bir diş ağrısı ile karşı karşıyayım
Geçmiş olsun abi bende 20'lik dişlerimi çıkarıyorum baya ağrıyor kaç gündür çok zor ya
Ah ulan ah keşke kazansaydık ![]()
Vee derin Galatasaray iş başında Dimitri Payet hem Lazio’ya karşı beraberlik golünü atıp maçın berabere bitmesini sağladı hem de sarı kart görüp Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. UEFA Avrupa Ligi’ni kazanırsak kutlamalara Payet de çağırılmalı bence 😂
Tek o değilki çok pozisyon kaçtı gs ye iyi bir bitirici forvet lazım bu arada Fener 3-0 yaptı çok iyi gidiyor ülke puanı adına çok seviniyorum (Galatasaraylı olarak )
Öyle abi ben sadece örnek olarak attım son dakika pozisyonuydu. Dediğin gibi baya gol kaçırdık sağlık olsun ama her şey bizim elimizde. 🦁💪
Galatasaray'ın en büyük sorunu FORVET.. Gomis gibi bir adam gelmeli. Şu pozisyon nasıl kaçar aklım almıyor hâlâ yazık cidden..
Bir puan da iyidir bizim için..
Moskova Galatasaray maçı 1-1 sona erdi .
Şimdi de Fenerbahçe den bekliyoruz
Cok yazık oldu hak etmedik bu sonucu, ama umarım yine lider tamamlarız bir puan da iyidir. Diğer maç Lazio un berabere bitmesini bekleyeceğiz artık. Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum
Konusuz adam mutlu yıllar 🥳
millett. İyi geceler herkese 🤗
Elinize sağlık hayırlı uğurlu olsun semih hocam 👏
İyi misin sen kardesim. Mutlu olma emojisi attım. Komik olan bişey yok.
Sende kusura bakma kardeş yanlış anladım sadece
O komik anlama da geliyor
Mutluluk anlamına da geliyor.
Emoji ye takilmayalım
Komik bir şey yazdığımı düşünmüyorum eğer o anlamda attıysa. Ha mutluluk olarak da alıyorsanız o emojiyi sıkıntı yok dayı. İyi geceler 🤚
Harunsalman komik olan ne ??
Sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bereketli bol yağış olsun 🌧️🌠
Bugün doğadan yine güzel bir şey fark ettim, kavak ağaçları yaprakları üstten dökülmeye başlamış, geçen sene alttan dökülmüştü kış olmadı pek. Doğa sinyali veriyor ve ben çok umutluyum umarım yanılmam 😎👌