Kasım Ayı Türkiye geneli sıcaklık anomalisi.. İlk hafta ve ikinci hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak demiş MGM. Kasım'da pastırma sıcaklarını yiyeceğiz gibi durum öyle gösteriyor 🥵
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi akşamlar 🌸 Nasılsınız?
İyi akşamlar herkese, çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz,sen nasılsın saadet
-
Bünyamin sürmelinin son videosunu izledim bu adam normalde çok titiz ve temkinli davranır bilen bilir, adam kışla ilgili olumlu güzel şeyler konuşuyor heyecanlandım valla 😎
-
Accuweather kış tahmini ne zaman yayınlanıyor?
Bu hafta açıklayabilir
-
Bünyamin Sürmeli son videosunda sert kıştan bahsetti😜 :buyur:
Daha ne olsun?
Abi ben boşuna ayvaların bol olduğunu söylemiyorum bu sene ayva show=sert kış yakındır 😂😎
-
Hayırlı akşamlar herkese. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz ailemize
-
Sana da iyi geceler saadet benim gibi daha ayakta mısın deli gibi 😂😂
-
Bakacağız, bulacağız kaçarı yok Yaso

İyi geceler abi 😊
-
He kaybettik bardağı Mustafa.
İlan ettim alan getirsin diye ama ses veren olmadı
Abi umarım bir an önce bulunur gözüme değişik geliyor senin profil, ciddiye alamıyorum bazen sizi 😂😂
-
Cehennem ateşi mi yakıyonuz o ne la öyle

Allah iyiliğini versin çok güldüm buna 😂
-
Doğal doğal, çevremde fazlasıyla bakımsız ağaç var ve onlarda da ayva fazla.
He kış çok olur,az olur ayva tahmini yapamam o başka mesele.
Lakin eskiler de boş laf etmemişlerdir.
Kesinlikle abi katılıyorum sana ben eskilerin sözüne dikkat ederim boşuna değil hiçbiri. Yani 2 yıl üst üste ayvalar pek yoktu geçen sene özellikle azdı kış olmadı ama bu sene çok fazla yaşayıp göreceğiz
-
Doğal ise bir şey diyemem ama ilaçlı çok var bu aralar o zaman sahte dir fazla ayva
Valla kardeşim orasını bilemem her şey olabilir
-
Bugün bir şey fark ettim ağaçlardaki ayvaların bolluğu, geçen sene bu kadar yoktu gümbür gümbür geliyor kış 😂😎
-
Sen âlemlere rahmet,
Alemler sana hasret Ya Muhammed (s.a.v).
Kandilimiz mübarek olsun. 🌹🌹
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
26 sındaki sistem için diyagram %10luk bir olasılık öngörmüş, takipteyizz 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.