Günaydın hayırlı günler arkadaşlar keyifler nasıl
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Benim arkadaş iki gün okula gelemedi 2. Dozdan sonra ben de cuma olacağım bakalım be olacak
Benim yakın çevremde biontech olan çok ve ağır yan etkiler oldu. Allah'tan ben sınovac oldum rahatım

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 👌👏
-
Helal olsun adamı iyileştirip gönderdiniz. Sağlık ekibini tebrik ederim.

Valla öyle oldu ya 😂
-
🔥🔥🔥 Radamel Falcao, Rayo Vallecano formasıyla oynadığı 80 dakika (3 maç) içinde 3 gol attı.
Yazıklar olsunn 😂Galatasaray da anca sakatım diye geziyordu
-
Galatasaray 2 Göztepe 1 😎
-
Günaydın millet. Hayırlı sabahlarr
-
Hayırlı geceler herkese arkadaşlar 🌹
-
Allah razı olsun kardeşim. Hayır şuan ilaç kullanmıyorum
Anladım abi aman ilaca falan girme annemin gözleri çok kötü oldu onları kullandı az kalsın gözlerini kaybediyordu, aşın falan varsa girme ilaç işine, en kısa zamanda atlatırsın umarım.
-
Teşekkürler hamdolsun iyiyiz. Biraz kalbi zorluyor corona onun haricinde sıkıntı yok. Allah tüm hastalara şifa versin
Abi Allah acil şifalar versin inşallah. Bol bol c vitamini al dinlen güzelce. İzolasyon ekiplerinin verdiği ilaçlardan kullanıyor musun abi ?
-
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar. Arkadaşlar nasılsınız keyifler yerinde mi.?
Aleyküm selam abi seni gördük daha iyi olduk sen nasılsın

-
Yasin71 eğer yaz ilkbahar ve yaz zamanında da aktif olsaydın, şu an usta üye, ya da emektar üye olmuştun.
Evet doğru söylüyorsun ama ben kış bittiği an buranın yolunu unuttum 😂 biraz soğukçuyuz ılıkla aramız yok ya mesela iliklerime kadar donmak istiyor bu bünye
-
Daha Çok Göster
Yazan olmuş ama .Guzell abim şöyle yazayım bende.
1. Bir yetki aldıysa ve yetkiyi bırakırsa Emektar üye olur.
2. Yaz kış aktif olan giriş çıkışlarda puan alır ve en cokta beğeni aldığında puanlar yükselir.
3 kişisel olarak attığım beğeniler çoğu arkadaşın yükselmesine sebep olmuştur.
Devamlı yazıyorum atilan mesajlara beğeni atın arkadaşlar diye.
Sebebi budur..Yoksa bir başka amacı yok.
En fazla puan atılan mesajlar yani attiflik ve atılan beğeniler ile alınıyor.
Abim kendi mesaj sayılarımıza bakarak ve profillerden başkalarının mesaj sayılarına bakarak bir fikir de alınabilir.
Birde rütbe sıkıntınız olmasın derim.Sadece burada olmamız bizlere yeter bence .
Senide aramızda görmekten mutluyuz kısacası bu

Hayırlı akşamlar herkese.
Abicim öncelikle güzel açıklaman için çok teşekkür ederim. Bende burda olmaktan dolayı, sizlere tanıştığım için gerçekten çok mutluyum, güzel vakit geçiyorum burada. Yanlış anlaşılmasın yani merak ettiğim için sorayım dedim, bide orda usta üye falan birde yıldızım çok görünürse havalı durur diye düşündüm hoşuma gitti yoksa başka sebebi yok önemli de değil o kadar. 😂 Bende herkese elimden geldiğince mesajlara beğeni atmadan geçmem burdan arkadaşlara sesleniyorum boş geçmeyin gönlünüzden ne geçerse yapıştırın 😂
-
Mesela ben geçen kıştan beri sürekli giriş yapıyorum kendi konum var savunma sanayi ve havacılık diye orada paylaşımlar yaptım hem de olabildiğince aktif oldum bir kaç yardımla Emektar üye oldum
Hımmm anladım kardeşim teşekkür ederim bilgi için
-
Ben cevaplayabilirim sorunuzu. Beğeni ve oturum açmadan puan alıp üye dereceniz yükselebilir. Yeni gelip de sizin üstünüzde puan ve rütbede olanlar ise siteye özel davetlidir. Sebebi budur hocam. Hayırlı akşamlar. :elkaldıranadam:
Yani bilmediğim için soruyorum merak etmiştim.Teşekkür ederim açıkladığınız için hocam hayırlı akşamlar