Sevgili havalarınsesi yöneticileri; şu an bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama yaklaşık iki yıldır burdayım ben neden hala acemi üye konumundayım ? Yeri geliyor model paylaşımı olsun yapıyorum ayrıca aktifim sitede de bazı arkadaşlar yeni üyeler bile, bi anda benim konumumda yada direk usta üyelik de alıyor.
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güzel bir gün oldu benim için şimdi dinlenme zamanı hayırlı geceler, İnşaALLAH sizlerinde günü güzel geçmiştir.
Klasik bir gün daha ama bugüne şükür diyelim. Önemli olan sağlık gerisi boş hayırlı geceler herkesee
-
Ekim ilk haftasi bitiminde kartepelik hava olaylari yasanma ihtimali var.
İnşallah hocam
-
Bende katıldım bu kervana. Allahım tüm hastalara şifa versin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biz de yeni atlattık yaşayan bilir. Rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah
-
Hayırlı geceler güzel insanlar geceniz güzel olsun ☺️
-
La Liga'da ''haftanın golcüsü'' Radamel Falcao seçildi.
2 maç 30 dk süre 2 gol.
Niyeyse Galatasaray dan giden topçu iyi futbol oynuyor. Bizim florya tesislerinde sıkıntı var ayak basan her oyuncu nazara geliyor 😂
-
Yasin71 hoş geldin😊
Hoşbuldumm abi 🤗
-
Yasin71 Hoşgeldinn 🌸
Hoşbuldumm 🤩🤗
-
Hoşgeldin abim
Hoşbuldumm ❤️herkese selamlar tekrardan

-
Herkese hayırlı akşamlar dilerim. Kış sezonu yavaştan başlıyor bizde siteye geri dönüş yaptık çok özlemişimm 😂🤩
-
-
-
En yüksek: 24.9
En düşük: 11.5
Başarılar arkadaşlar..
-
Hayırlı sabahlar HS ailesi. Allah,tüm hastalarımıza şifa versin inşAllah. Zonguldakli67 sende güçlü bir şekilde aramıza döneceksin inşAllah çok geçmiş olsun,moralini yüksek tut.
-
Ramazan ayı tüm inanlara hayırlı olsun tutacagimiz oruçları Rabbimiz kabul buyursun inşallah bu vesile ile şu başımızdaki pandemi belasinin altında son. Ramazanimiz olur inşallah ???
Aminn,inşallah