Egosu yüzünden mahvetti, yazık oldu..
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı günler herkese
-
Gözün aydın devam devam Haziran a ne kaldı şurada
Teşekkürler başkanım. Aynen ya ne kaldı şunun şurasında, cemre bahara küsmüş bence 😂
-
Lapa lapa bir kar yağışı var dışarıda oturdum keyifle seyrediyorum. 🙂
-
İyi akşamlar herkese
İyi akşamlar
-
Geceden bu yana ara ara seyirlik kar yağışı devam ediyor Kırıkkale'de, yüksek kesimlerde de güzel kar var 🙂
-
1 cm karda yazdım ona göre 😅 İyi gecelerr ❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gözün aydın saadet maşallah 😎
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Barçanın Bilmem ne olduğunu anlamış olduk bu maçın son dakikaları
Aynen öyle small club yemin ediyorum.
Kerem>Barcelona

-
babel değişikliği kim ne derse desin yanlıştı onun dışında gomis ikinci yarı oynamayacaktı mustafayla devam etmeliydi. Marcao resmen duvar gibiydi harika eksiksiz oynadı. Kerem pas vereceği pozisyonda kaleyi denemeliydi diğer pozisyonda da tercihi yanlıştı. Olur muydu olurdu ama nasip değilmiş koskoca barça son dakikalar hep süreye oynadı, bu vermiş olduğu bizlere yaşattığı heyecan yeterdi canları sağolsun..
-
Bir dünya devini gene karlar altında elemişti Galatasaray, gene nasip olur inşaallah

Aynen öyle inşAllah 👏🙏
-
Galatasaray Barcelona maçı saat 20.45 de
Zor maç ama neden olmasın?Futbolun güzelliği de burada zaten.Olmaz olmaz dememek lazım.
Takımımıza başarılar dileriz :alkıs:
Maç bitiş düdüğünden sonra Galatasarayımız çeyrek finalde sesleri duymayı Rabbim nasip etsin inşAllah.
-
Hayırlı kandiller hayırlı geceler diliyorum
-
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara 🥳
-
Bu mgm gerçekçten komedi kar ikonları koymuş yağarsa diye 😂 hiç sanmıyorum, umarım yanılan biz oluruz bi sürpriz yaşarız. Artık gerçekten bu kadar şanssız şehir olamayız ya her yer kar alırken bizim kuru soğuk yememiz can sıkıyor..