Saadet emeğine sağlık.. Herkese iyi geceler dilerim
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mart bize kazma kürek yaktıracak mı bakalım..
-
Parazitler çıktı yine
-
En yüksek 7.6
En düşük -2.1
-
-
Yaklaşsin artık sabrımız kalmadı ?
Ayarlarımızla oynuyorlar Sabri abi ???
-
Son radar görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yaklaşıyor yaklaşmakta olan ??
-
Kırıkkale içinde yoğun kar uyarısı geldi?
???
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
240 dudak uçuklatır bee
-
Şöyle düşünelim son 3 güne kadar diğer tüm modeller son 2 güne kadar da gfs 30 cm üzeri beklenti veriyordu sadece ecm bi tık kötüydü şimdi en iyi ecm
Evet gerçekten öyleydi ama artık ders çıkarmamız gerek bizim coğrafyyamız bu son ana kadar değişmeye meyilli içler acısı yapacak birşey yok maalesef
-
konya bi 2017 de iyi yağdı öncesinde hep böyle umutlandırır sonra kahreder 30 40 derken şimdi 7 8 cm e düştü? Hocam sizce kac cm olur
Dostum hayırlısı olsun daha havada kar göremiyorduk anın tadını çıkar yağarsa çok şükür yağmazsa da nasip artık. ?
-
Arkadaşlar şunu da soyleyim de sonra beni linclemeyin ? atmosfer kaotiktir belki bizi tatmin etmez belki de fazlası olur bende sizin gibi kar sevdalısıyım amatör takılıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum inşallah hepimizi mutlu eden bir sistem olur
Olur mu öyle şey hocam ya sonuçta tahmin bu emekleriniz için teşekkürler ?
-
Angora hocam kar topu savaşına hazır mısınız ??
-