Şuan ben dışardayım çalışıyorum şuan kar'a net olarak çevirmiş gözüküyor
Aynen çok şükür devamı güzel olur inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞuan ben dışardayım çalışıyorum şuan kar'a net olarak çevirmiş gözüküyor
Aynen çok şükür devamı güzel olur inşallah
Şu an Ankara'nın alçak kesimlerinden olan Sincan'da bile kar başlamış. İlginç bir sistem
Bizim memleket tuhaf ya burdur ısparta gibi memleketler öğlen akşam sıcaklık sorunu yaşamadan maaşallah güzel kar alıyor biz gece de olsa sıcaklığı düşüremiyoruz allahın takdiri ne diyelim
Evet maalesef haklısın. Şu an hala yükseliyor ve şakır şakır yağmur var nasip kısmet bakalım ilerleyen saatlerde nolcak
Yağmur var fakat kar daha ağır basıyor şuan biraz daha düşmesi gerekiyor zaman ilerliyor
Şimdi tam zamanı düşmesi lazım bekleyeceğiz sabırla bakalım
Bizde güzel yağıyor Kiremitçi cimler tuttu inş sende istediğini alirsin
Gözün aydın kardeşim. Şu güzelim kütleyi yeğmur alarak almamız üzüyor insanı
O kadar sinir bozucu ki 🙄 sıcaklık artıyor şu an
Ah Kırıkkale ah bi düşmedin be patlayacaz bu gidişle
Eskişehir de kar yağışı var şu an
Bereketli olsun darısı Kırıkkale'ye 🙂
Son yılların en iyi radar görüntüsü var gece heyecanlı olacak gibi
Antalya taraflarından sarı kütleler geliyor gece heyecanlı olacak 😎
Sizin konumunuzdan ne zaman foruma bi kar fotosu gelirse 1 saat sonra Kırıkkaleye güzel kar geliyor :D
Kırıkkale'de sıcaklık sorunu olabilir geç saatlerde kara dönecek gibi
MGM Yoğun kar vermiş fakat Kırıkkale bu sıcaklıklarla o kar'ı alır mı hocam
Sıcaklık sorunu olabilir yarın geç saatlerde kara döner ilk etapta karla karışık yağmur alacağız
Uyarı geldi ⚠️
Bu gece ilk yağışlı hat geliyor Ankara'da ince bir örtü olabilir. Yarın akşam saatlerinde yağışlarımız daha iyi şu an güney ve doğusu şanslı gözüküyor. Ab nin konumuna göre belki değişebilir. Özellikle konya Aksaray Kırşehir Kırıkkale hattına yoğun kar geliyor
😎