Şu anlık ısınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz.
Estimator yeni paylaştım gözüküyor mu şimdi 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu anlık ısınma gözükmüyor soğuk tarafta kalmaya devam edeceğiz.
Estimator yeni paylaştım gözüküyor mu şimdi 😂
Bende mi sıkıntı bilemedim ama..Gorseller açılmıyor tıklayınca Yasin71
Bilemedim şimdi dayım görenler cevaplarsa öğrenelim ya da tekrar paylaşalım
Kesinlikle, yağışlar çabucak doğuya kaçtı. Biz de her zamanki gibi ayaz yiyeceğiz işte 😀
Alıştık artık napalım Allah'tan kar gördük yine 😂
Bu sene ab nin konumu bizim canımızı yaktı baya, pazar gecesi Konya'dan samsuna kadar yoğun kar yağışları görülecek. İç Anadolu'nun doğusu etkilenecek, Ankara Kırıkkale hattı yine izleyecek..
Hayırlı nurlu cumalar 🌹
Güneyden Kırıkkale'ye doğru kütle yaklaşıyor aralıklı hafif kar yağışı geçişleri olacak. Yarın gün içerisinde Ankara Kırıkkale hattında yine kar yağışları görülecek. Ayın sonunda 31 Ocak Pazartesi günü yine bölgemize kar yağışları geliyor; o da güzel bir sistem,bir iki güne belli olur durumu.Peş peşe gelen sistemler ülkemize bereket getirsin güzel bir kış oluyor çok şükür. Şubat ayı da hareketli geçecek inşAllah.
Hocalarım Şubat ayının ilk haftasında Niğde için kar durumu muhtemel mıdır çünkü ilk hafta bütlerim var ve kar olursa muhtmeel online olacak yardımcı olabilir misiniz bana
Şu an için modellerde gözüken 5/10 Şubat için yaşadığımız sistemden daha güçlüsü var. Gelirse kar olur Niğde de ama henüz erken zaman olduğu için ihtimaller dahilinde
Buyrun dostlar
içelim ❤️❄️
Kek kalıbı he evet , unutmadık onu nasıl bir kek kalıbıysa
Yasin71
:koşma: :koşma:
Dayım bu kek kalıbının reklamını yapmanın vakti gelmedi mi 😂
Yasin71 Kek kalıbını unutmadın inşallah 😂
Unutur muyum hiç onlarla kayarak yerleri buz pistine çevirdim 🤣
İlk fotoğrafta 1 metre sandım aleyküm selam
😂 Evet öyle, benim durduğum yerin biraz üstü rüzgar biriktirme yapmış ondan fazla görünüyor 😂
Selamün aleyküm. Kırıkkale'den herkese selamlar 🖐️ bi 40 cm var buralarda 😎❄️🥶
Kırıkkale merkez çok şükür güzel yağış aldı halada hafif orta arası devam ediyor ilerleyen günlerde üstüne ek yapacak kar gelir mi
Yarın öğlene doğru yağışlar çekiliyor biraz mola salı ve Çarşamba orta kuvvette devam edecek. Bi 5 cm daha koparsak 25 cm olur ve uzun süre de kalkmayacak örtü 😎