Cuma günü belki bir şeyler koparabiliriz.
Cuma gecesi ve pazar akşamı bakalım bir şeyler alacağız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCuma günü belki bir şeyler koparabiliriz.
Cuma gecesi ve pazar akşamı bakalım bir şeyler alacağız
yavas yavas doguluyor. Öğleden farki bu yani azor o kadar güçsüz değil. Gfs yavas yavas dönecek. Az sonra sistem indirecek bu arada 😂
Ne yaptığını o da bilmiyor 😬
Athena kardeşim eline emeğine sağlık 👏 ecmwf alan yoksa bende
Saldım ben yapacak bir şey yok sizde öyle yapın 😬
Kuzey yarım kürede yüksek basınç hava hareketleri saat yönünde alçak basınç tersi yönüne bu yüzden azor o siklonu yükselirken aşşağıya yolluyor orada derinleşiyor.
Bir önemli bilgi daha öğreniyoruz 👏
Yasin71 öğlen-akşam farkı
tamamdır kardeşim 🤪 öğleni dikkatli takip etmemişim
Daha kötü şu an yeni eski
Daha kötü şu an yeni eski
Bu hangi güncelleme sabah mı öğlen mi eskisi olan
İç kesimler icin düzelme var
yine aşırı saçma
Bugün Kırıkkale adına bir önce ki güne göre daha iyi ve güzel yağış almışız şükür diyelim rabbim daha çok versin bereketli olsun inşallah. Tahmin analizin içinde teşekkür ederim toprağım
Yasin71
Teşekkür ederim toprağım. Çok şükür iyi oldu,şimdi haftasonunu bekleyelim. Pazar günü bu iki günün daha etkilisi geliyor inşallah 🙂 bi 10 cm alsak yeter
Ankara özelin de şunu söyleyim şuan da modeller de dışlanmış durumdayız 3 gün önce 60-80 cm olan 7 şubata kadar yağış şuan da bu kadar düşmesi aşırı saçma nerdeyse yurdun tamamı yoğun kar alacak utanmasa Ankaraya hafif bile kar vermeyecek genele baktığımız da iyi bir sinoptik var ama çıktılar da bu yansımıyor onun için sıcaklığımız yeterli ise ben çokta yağış haritasına güvenmiyorum ki düşünün radar hala bozuk yağışın haritalara yansımamasının da bir sebebi bu olabilir bence 3 şubat itibariyle güzel günler yoğun karlı günler gelebilir çünkü gelmemesi için sebep yok sadece haritada yok bir Ankara da yaşayan olarak sıcaklık basınç nem takibi devam ama yağış haritalarına bakmayacağım
Klasik Ankara boşluğu bu sefer ecmwf de verdi gfs ecm ikilisi onaylıyor insanının canı sıkılıyor,günler öncesinde kadar metreler oynuyordu.. Ama şunu söylemek istiyorum Ankara sürprizi de sever atmosferi bambaşkadır o yüzden haritalara dediğin gibi pek dikkat etmeyin bekleyelim bakalım neler yaşayacağız.
Saadet tekrar eline sağlık 😬👏 iyi geceler arkadaşlar Sabah ola hayrola
Çok sağlam inecek gibi
İnmez gecti
Gösterir ama gelmez o
Saadet eline emeğine sağlık 👏