Şu an sıcaklık tekrar arttı yağış yavaşladı burda ve o yağan kar da eridi 🙂 bu gece uykusuz kaldığımıza değmeyecek sanırım uyuyalım artık Sabah ola hayrola.
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bizde 1 derece oldu hala k.k.y var yağış hafif ama sarı kütlereler var üzerimizde garip?
Gerçekten garip sistem oluyor yüksekler bile Ankara'nın kky şeklinde
-
Çimler catılar dolmaya başladı sıcaklık düşüşte
-
daha yeni kara dönüyor gibi dönmeye çalışıyor arada bir lapa lapa oluyor bir dklık sonra k.k.y oluyor (çankaya)
Evet tam tutmuyor sanki kyk şeklinde yağıyor
-
MGM nin radarında kesin sorun var sıcaklık yüksek çok bulutlu gösteriyor ama dışarısı yıkılıyor çok güzel başladı Kırıkkale'de
-
Kardeş normalde bu günlerde 50-60cm kar yağmış olmalıydı buraya şu an 15cm var, bı 20-25 olsun hemen gönderiyorum 😂
Nispet yapıyor bir de 😔 bizim buralara bırak cm i çatılara dolacak kar yağmadı abi pirsen gibi yağıp geçiyor 😂
-
Yalnız burası tek tük atıyor tam manasıyla başlamadı hava pespembe radar kapalı, doluyor
-
Yasin71 biraz yağsın sana gönderiyorum

Abi cimri olma biraz çok olsun 😎🙃
-
İki yıldır garip bi durum var benim kar yağışı yeni başladı, geçen yıl Dikmen e yağmur yağarken Batıkent e kar yağmıştı
Ankara'nın bazı noktaları 4 derece yüksek sıcaklık var, rakımı düşük Kırıkkale şu an 2 derece ve yağış girişi var kütle tam girmedi daha da düşecek gibi duruyor ve hafiften kar başladı garip gerçekçten ☺️
-
Konumumda sıcaklık düşüyor kütle girişi oldu hafifçe kar başladı 🙃
-
Sincan yüzümüzü güldürdü =D
Normalde Sincan sıcaklık sorunu vardı şaşırttı açıkçası
-
Eyvallah toprağım merhaba..2015-2016 kışından beridir doğru düzgün kar yağmadı..hasret son bulur inşallah
Evet öyle maalesef hepimiz hasretiz.. umarım bu şanssızlığı kırarız güzel bir sistemin içine giriyoruz, yüzümüz güler ve beklediğimize değer inşallah
-
Radar dolmaya başladı bir saate başlıyoruz 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çayımı demledim bekliyorum hocam

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.