Hocam daha erken gibi atış işi
120 çıktısı için dedim 😬
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam daha erken gibi atış işi
120 çıktısı için dedim 😬
İşleri Berbat Edecek Olan Arkadaş Gelmez Umarım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Gelmez öyle bişi yok hasan abicim unutulalım onu 😬😬
Atış serbest 😎
azorun fazla yukselmemesi lazim. Gfs de İskandinavya yi sisiriyordu bu yüzden italyaya kaçamak yapıyordu. Burda daha iyi durumda
Gfs ye göre iyi duruyor kafasını kuzeye çok atmadı
Azorun konumu çok güzel gücü iyi duruyor
bu da o yönde gidiyor. Gfs yine tebrik ederim 3 modeli de kendine çekti. Kral mral yok bu işte. İtalyaya vermez insallah
Hocam emin miyiz şu an 96 güzel geldi gayet
Takip edemiyorum maç var Ankara için kar durumu nedir şuan da bulunduğum yerde biraz yağıyor var mı artma durumu ya da önümüzdeki günler de yüksekler merkez iyi kar alır mı
Düzelmeler olursa haftasonu güzel yağış alırız şu an gfs yağış vermiyor 5-6 Şubat için
Takip edemiyorum maç var Ankara için kar durumu nedir şuan da bulunduğum yerde biraz yağıyor var mı artma durumu ya da önümüzdeki günler de yüksekler merkez iyi kar alır mı
Gece kütle geçişleri olacak ama öyle etkili bir yağış beklemeyin.
Ecmwf yi başka birine devrediyorum. İşim çıktı atamayacağım arkadaşlar
Jma güncellemesi bitti. Takip eden herkese teşekkürler.
Geldim ama geç kalmışım eline sağlık kardeşim 👏
Athena şimdiden eline emeğine saglık hocam
gfs son ikidir sistemi avrupaya atıyor noluyor bu sefer de avrupaya mi kaptırdık izlandaya kaptırdığımiz yetmedi
salih yine yetiştin
Hadi bakalım bereketli olsun toprağım
inşallah toprağım bakalım yarın öğle saatlerine kadar yağış gösteriyor, gündüz merkez tutmaz görsel olarak izleriz yüksekleri iyi kar alır ama
Yaso Eskişehir'de yine gorebilirmiyiz kar
dün gibi olmaz gece kar geçişleri olacak
Sıcaklık olarak mı :D
hayır yağış bakımından