Kırıkkale'de sıcaklık sorunu olmaz ise güzel kar alır gibi bakalım su olsunda tutmasada olur :D
dün gecenin bi tık fazlası olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKırıkkale'de sıcaklık sorunu olmaz ise güzel kar alır gibi bakalım su olsunda tutmasada olur :D
dün gecenin bi tık fazlası olur
Jma güncellemesi kimde?
![]()
O da sende 😎
Sen paylaşabilirsin hocam gfs yi eğer istersen ben ecmwf de paylaşabilirim
İlk sen yazdın olsun gfs sende o zaman ecmwf bende 😎👏
Gfs akşam güncellemesini alan yoksa alabilirim
Ben yazıyordum tam sen yazmışsın 😎😬
Baktığımızda, Son GEFS ve ECMWF zonal rüzgar verilerinde ay ortasında da bir zayıflama görülüyor MJO'da 6-7-8 fazlara doğru ilerliyor,girdap darbe üstüne darbe yiyecek, bu demek oluyor ki; soğuk ve karlı bir Şubat ayı ihtimalini arttırıyor. Uzun süre soğuk tarafta kalacağız.. 2012'den sonra Şubat ayıyla yarışır ☃️❄️ ❄️
Akşam saatlerinden itibaren kar yağışı tekrar başlayacak. 3-5 cm daha yağması bekleniyor. Sabaha kadar devam edecek yağış, Ankara'nın doğu ilçeleri daha şanslı ve Kırıkkale çevreleri de öyle. Perşembe günü yağış yok cuma gecesi tekrar geliyor ve haftasonu özellikle pazar günü yağış daha iyi gözüküyor. Uzun süre soğuk tarafta kalacağız. Yağışı da yakalarsak güzel şeyler görürürüz soğuk sıkıntısı olmayacak.
cmbrn41 eline emeğine sağlık 👏 akşam güncellemelerini çok merak ediyorum 😎
Kırıkkale/ Çelebi 😎❄️
burdada başladıda arkası yok gibi arabalar tuttu çimenler kar takipten bakıyorum
Sürpriz kütleler oluşur böyle daha heyecanlı neler olacak bilmiyoruz. 😎 Ama karaman radarına baktığımda kuzey yönlü Kırıkkale tarafına kütle desteği geliyor gibi
Kırıkkale an itibariyle başladı radar bozuk karaman Zonguldak radarından takip ediyorum ama radar boş gözüküyor. Bakalım devam edecek mi 😂
Melih08 kardeşim eline emeğine sağlık yatalım artık gözlerim acıdı. herkese iyi geceler diliyorum
İzlanda devasa soğuklara yapışarak Tamda bizim istediğimiz yere Artıck bölgeye taşıma yapacak. Orada soğuklar toplanacak. Ao’nun pozitif olması bu demek. Bu sırada azor bir koridor bulması gerek. Bugünkü verilerde Nao nötre doğru hareket ediyor. Artı olarak zonal rüzgarlarda istediğimiz seviyeye inmiş olacak. Mjo’nun faz 5-6 yapması vs. Bunları göz önünde bulundurursak 16 şubata kalmaz sert bir sistem ihtimali bulunuyor.
şubat 12-13 iyidir hocam
akdeniz sıra sende
morlar inmez ama yine soğuk atak indirecek