bu global fırıldak durdu mu yine
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yaso şuan eskisehir kopuyor lapa lapa devam edermi gece ne dersin
Dostum gözün aydın maşallah. Sabah saatlerine kadar devam edecek
-
maalesef keşke ama yarın gfs gibi verir gfs ne derse o oluyor
Gfs gibi verse bugün verirdi vermedi en azından istikrarlı ecmwf bu konuda, umarım lehimize döner bütün modeller, nasip bakacağız.
-
Kırıkkale adına henüz bir kar göremedik
Aslında radar'da ankarada'da oluşum yok ama yağıyor ilginç
Hocam güneyde kütle oluştu gece 1 2 gibi başlayacak. Sıcaklık hâlâ yüksek Kırıkkale'de Ankara 0 dereceye düştü ne kadar geç girerse yağış o kadar iyi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs umarım düzelir zaman var daha ecmwf güzel geldi siklon çok güzel yağışlar çok iyi. Perşembe gününden itibaren heyecanlı günler bizi bekliyor sevgili Ankaralılar 😎
-
Athena eline emeğine sağlık 👏
-
Hâlâ modeller 120. saatlerde çok ayrışıyor ilginç
-
Lewiss elini emeğine sağlık 👏
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam saatlerinden itibaren kar yağışı başlıyor, gece geç saatlere kadar aralıklarla devam edecek, rakımı yüksek yerler coşar hadi hayırlısı 😎❄️
-
Konumum da dün sabahtan itibaren kar yağışı devam ediyor şuan daha ince ve daha yavaş Ankara için tek sıkıntımız radar yok göremiyoruz nerden ne geliyor ama hava sıcaklığı konumum itibariyle -3 derece
Maşallah hocam devamı geliyor daha başlangıç. Radar kötü oldu böyle heyecanlı günlerde bozulması can sıkıyor tabi
-
Havist eline sağlık kardeşim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. El sallıyor 😬
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Türkiye donuyor 🥶
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yok dostum gayet guzel aslinda blokaja gider mantikli cikti Sunsa ve devaminda uzun vadede sibirya gor kırpıyor. Aksamdan daha iyi bence
Dostum sorun orda işte mantıklı çıktı sunmuyor hele ilk sistemi öyle bitirmesi çok can sıktı. ilerleyen saatlere bakalım.