Hiç sevmedim güncellemeyi kırpık soğuklar ilk sistemi de kırptı ikincisi de iyi değil İzlanda baş belası Şubat'ı da riske atıyor. Ama Sinan abinin dediği şeyi şu an modellerde görüyoruz 👏
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İkinci sistemin alt yapısı sağlam
-
ilk atak iç kesimlere yarayacak orası belli artık.
O da muamma sıcaklık vs gfs bu ne de olsa
-
Cok daha az hocam 975 vardi aksam
Akşama göre daha iyi güncelleme yanılıyor muyum?
-
Tamamdır 🖐️
Telefondan bakıyorum aynı sandım dikkat etmedim 😂
-
ıconun kini attım
Tamamdır 🖐️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. yarın gece ankara
Attık ya
-
Hayırlı geceler gece güncellemesini paylaşan ve takip edenlere kolay gelsin bol —18 soğuklar bol 990 mb basınçlar 120 km rüzgarlar dilerim …
Hayırlı geceler abi inşAllah amin
-
4 şubat ve 7 şubatta ab yi girit muğla tarafında alırsak ikisinide tadından yenmez sıcaklık sorunu çözülür bence
🤙🤙
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın gece Eskişehir Ankara ve Kırıkkale çevrelerinde kar geçişleri olacak. Ankara'da ince örtü oluşmasını bekliyorum. Sezonun ilk sistemi bakalım hayırlısı olsun
-
Bölgemiz adına son durum nedir Yasin71 2-5 şubat arası verimli bi kar alırmıyız
Arkadaşlar modeller hâlâ ab konusunda mutabık değiller son 96 saate kadar değişir bu. O yüzden sıcaklıkla ilgili bazı bölgelerimizde sorun yaşayabiliriz. Onun haricinde yağışlarımız çok iyi bölgemizde, Şubat ayını bereketli geçireceğiz. Ve uzun soluklu bir dönem yaşayacağız. Güzel günler yakın inşAllah 😊 buraya bol bol karlar içinde fotolar atmayı nasip etsin Rabbim ❄️☃️
-
eline emeğine sağlık Athena takip ve yorumlar için teşekkürler herkese
-
arkadaşlar konu dışına çıkmayalım rica ediyorum. Paylaşım yapan arkadaşımıza beğeni desteği atalım güzelce takip edelim güncellemeyi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ESKİ
YENİ
-