Şamandıra
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kurtuluş
-
-
Liyakat
-
İzolasyon
-
Çekiliş kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum 👏😎
-
Hadi Bana Müsaade Hayırlı Nurlu Geceler Yarında bir Sistem var onu da unutmayalım derim .Uyku depolarımı doldurayım .

Allah rahatlık versin başkanım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Haftasonu mgm karla karışık ikonu koymuş şahsen mgm ye ben sıcaklık konusunda pek güvenemiyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarınki sistem için de konuşmak gerekirse diyagram %100 e ulaşmış. Ankara böyle sistemleri sever yarın sürpriz örtü bekliyorum inşAllah
-
GFS
The content cannot be displayed because it is no longer available. ECMWF
The content cannot be displayed because it is no longer available. Arkadaşlar merhaba. Gfs Ecmwf karşılaştırması yaparsak eğer gfs modeli batılı ısrarı var. Ecm bizim için daha uygun daha doğulu çıktı sunuyor,biraz daha doğulu olsa bölgemizi gömer geçer yine bu hâliyle de fena değil. Modellerde hala mutabıklık yok bu sistemi ecm çözecektir bugünki keza çıktılarda gfs nin ecmwf ye yavaştan ayak uydurduğunu görebiliyoruz. Ortak noktayı bulacaklardır o yüzden şimdilik beklentimiz çok düşük tutalım bölge olarak.
-
Bunlar beni tanımazlar ama sesleneyim 😂
Benimki beni tani 😂
-
Gidip bir çağrı yaptım, benim konumada bekliyorum diye 😅
Yas yas yas gley 😂
-
Fırıldak
Bu geceki gfs güncellemesi gibi yani 😂
-
eskiden nasıldı :D
Tepki vereceğim sırada elim alttaki alıntıya basıyordu biraz uğraştırıyordu 😆