Lewiss eline sağlık kardeşim
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yukarıdaki AB İşi Bozuyor Yükseği Doğuya Attı. Koridorun Açık Ve Temiz Olması Lazım Yükseğin Bize Doğru İniş Yapması İçin
Katılıyorum abicim
-
-
Doğuya atacak gibi
-
Bir buçuk gün ara veren kar iç kesimlerde geri başlıyor ardı arkası kesilmiyor çok acip bir döneme giriyoruz
-
Sinan abinin sistem gözüktü yukardan el sallıyor 😎
-
O değilde 24 saat boyunca yoğun kar yağışlı iç kesimler
-
-
Kar başladı Afyon Anitkaya da
Hayırlı olsun dayım maşallah
-
Haydi bismillah. Yağışı bol bereketli bir güncelleme olması dileğiyle. Lewiss sendeyiz hocam
-
2012 kışı gerçekten efsaneydi sonrada öyle kar kırıkkale'de pek göremedik
Aynen umarım bu sene de görürüz 🙏
-
öyle olsun hemen atayım
İnşAllah bekliyorum
-
1100 rakıma inermi kar havada olsa bile görmek isterim
Örtü alır 5 cm 😎 foto yollarsın artık
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu gece Ankara'nın yüksek kesimlerine kar geliyor. Merkez kky olacak.
Yerguney geloo abi oraya doğru 😎☃️
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Hastane işleri vs derken bölge konusuna bakamadım sadece güncellemeleri takip edebiliyorum.Son veriler ışığında baktığımızda, önümüzde uzun süreli yağışlı soğuk havalar olacak bölgemiz adına. Yarın Ankara Kayseri Konya da rakımı 1000 ve üstü yerler beyaz örtü oluşur. Merkez kky ve yağmurlu olacak. Yağışlara baktığımızda çok güzel bol yağışımız gösteriyor. Ay sonu bu şekilde Şubat başı 2-3-4 günü bölgemizde kky ve kar yağışına dönüşecek. Merkez dahil örtülü sistem bekliyorum. Her güncelleme güzel çıktılar GELİYOR, İç Anadolu bölgesi olarak sistemi garantiledik diyebilirim. Artık yaşayıp göreceğiz, vade yaklaştıkça paylaşımlar yapılacak. Soru sormak isteyen sorabilir,müsait olduğumda elimden geldiğince cevaplayacğım.