Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamün aleyküm. Hayırlı cumalar
-
Bölge olarak sessiz durumdayız son durum nedir hocalarım bölge olarak güzel yağış alırmıyız

Hocam yağışlar biraz azaldı ama cumartesi akşam saatlerinden itibaren bölgemizde kar yağışları başlayacak. Yağış olarak en şanslı gün pazar günü gibi duruyor güzel kar aalacağız salıya kadar devam edecek. Artık arkamıza yaslanıp radar takibi yapacağız nasibimizde ne varsa. Bereketli olsun inşallah
-
Damga vergisi ve gelir vergisi asgari ücretli için kladırıldı
Bu çok yerinde olmuş :alkıs:
-
O zaman akşam gfs bende herkes yerini alsın, kemerler takılsın uçuşa geçiyoruz

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam bu gercekleşirse yaşadığım tüm kışları unuturum =D
-
Merhabalar Bu Formda Yeni Sayılırım İlk Defa Yorum Atıyorum 5 Yıldır Başka Formları Takip Ediyordum. Ülkemiz Adına İyi Bir Kış Olur İnşallah😊😊
Hoşgeldiniz :alkıs:
-
Angora hocam sabahki modelleri nasıl buldunuz yağış azalmış kar alır mıyız ?
-
Bu sistemler'de Kırıkkale nasıl kar alır hocam sence benim bu senede pek ümidim yok
AngoraHemşerim haftasonu iyi kar var özellikle pazar günü gfs akşam güncellemesi konumumuza güzel yağış verdi için rahat olsun arkana yaslan radar takibi yap

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel yağıyor Afyon'da şu an..
Bulunduğum yerde merkez değil Kütahya ve Eskişehir e daha yakın .
Sana da gelir Merak etme sen ..
Dayı gözün aydın hayırlı olsun darısı bize inşAllah
-
Başarılar diliyorum 😂
Teşekkürler sana da 😂🥳
-
Saadet aynı gruba düşmüşüz 😂
-
Değişiklik iyidir ☺️
Bende severim ya değiştiririm ara sıra ☺️
-
Sıramı sana savdım 😂