Bunları iltifat olarak alıp teşekkür ediyorum 😅
İltifat almana gerek var mı be şu sitenin bir bayan üyesi olman yeterli bence 😂🌸
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunları iltifat olarak alıp teşekkür ediyorum 😅
İltifat almana gerek var mı be şu sitenin bir bayan üyesi olman yeterli bence 😂🌸
O değilde bu site olmasa nerde lak lak yapacakmışım vallahi çok seviyorum sizleri iyi ki varsınız güzel insanlar ☺️
O değilde saniyesinde nerden gördü paylasanı yazmadığını cin gibi bide =D
Aynen abi ilginç leb demeden leblebiyi kapıyor 😂😂 Karadenizli oluşuna veriyorum cin oluşunu
Hiç affetmiyor ha😂
İki de olabilir =D
Evet iki de anlaşalım 😂😂
Yasin71 🏃🏃🏃kaç güncelleme bitti dedi, bence ölü taklidi yap, telefonu kapat uyu kaç canını kurtar =D
Topukk hocam en iyisi 🏃🏃😂
Ben bir kere laf dedim ama sizin de yaptığınız gibi şakasına :'D
Bir miii 😂😂 neyse
Saadet sürekli laf vuruyorsunuz farkındayım. Baya kızmışsınız bana belli oysaki ben sizinle uğraşıyorum şaka yapıyorum alınmadığınızı düşünüyorum umarım öyledir 😂
kaptırdın gidion maşallah hocam heycan var sanırım :D
valla nasıl oldu bilmiyorum hala =D=D
çok pardon arkadaşlar özür dilerim
Sistemleri getir, gerisini bana ver. Sonra cezayı yer de.Kötü çıkarsa bana devretmek için çağırıyorsun, yemezler. 😂
Yok artık daha neler hiç öyle şeyler yapar mıyım hiç aşk olsun 😂😂
Yasin71 Sana kırıldım, boşuna beğenme 😂
Sen ecmwf güncellemesini takip etmeye gelmezsen asıl ben sana küsecem, ben paylaşacağım ona göre 😝
Forumda bayan arkadaşlarımız az değil aslında ama pek yazmayı tercih etmiyorlar sanırım.
Saadet o işi halleder bir bayan olarak onları ayağa kaldırsın konuşsun 🤩
Yasin71 Sana kırıldım, boşuna beğenme 😂
Ahaha 😂 öyle deme bak üzülürümm sonra
ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA!
NAMAĞLUP LİDER GALATASARAY! 💛♥️
Fatih hoca, bizim de kendimize göre hayallerimiz var der.. Neden olmasın ki önümüz açık son 16 'dayız daha iyisi de olacak inanıyorum.