15 i itibariyle diyagrama göre her yağış kar olarak düşer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bize uykusuz,aksiyonlu geceler başlıyor desene hocam 🥳😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
15 i itibariyle diyagrama göre her yağış kar olarak düşer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bize uykusuz,aksiyonlu geceler başlıyor desene hocam 🥳😎
Bir şeyler yolunda gitmiyor. Siz uğraşıyorsunuz ama olmuyor. Hep uğraşıyorsunuz. Bitmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ve en sonunda bitirelim diyor. Ne yaparsınız?
Baştan kaybetmişsiniz açıkçası yani tam olarak şöyle anlatayım, ilişkiniz veya aranızdaki şeyin adı her ne ise,o kadar karmaşık bir hale gelir ki,ne yaparsanız yapın toparlanamayacakmış gibi gözükür. Cepte olmuşsunuzdur verdikçe vermişsinizdir,kendinizi yıpratıp, yorup açık bir şekilde ortaya koymuşsunuzdur. Yani kısacası yapılmaması gereken her şeyi yapmışsınızdır. Sonuç olarak da sonu belli olmayan,tatmin olamadığınız gitmek istediğiniz ama istemediğiniz bir grilik diyim. Şu an belki çok geç ama tek yapmanız pes etmiş gibi görünmek lazım çünkü bu saatten sonra karşınıza alıp konuşsanız sizi anlamaz.. Rest çekmeye kalksan başarılı da olamazsın.
O kadar özledim ki 10 cm yağsa yeter fazlasında gözüm yok çok mu şey istiyom be 😂
Diyagramlar hareketlendi. Eseceezzz 😎
Selamün aleyküm,hayırlı günlerr
Hayırlı günler 🖐️
Gfs ayın 15 ine konumuma 20 cm kar vermiş 😄
15 inden itibaren bölgemiz hareketleniyor inşallah güzel kar yağışları alırız 😎
Whisper sence de çok sessiz değil mi forum 😂 nerde bu millet nerde bu insanlarr
Yasin71 motorla bi tur edelim kar yağmadan..
Arazi motoru sanırım, görüntü öyle sanki.Motor bir başka hastalıktır :alkıs:
Evet abi arazi motoru. Gerçekten öyle hastalık farklı bir tutku ama artık yok sattım da araba almayı düşünüyorum. Onunla turlarız artık dayıı 🥳😂
Hayırlı cumalar 🌹
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı geceler ☺️
Guzel bir bakış açısı 😅
😝😝
Valla öyle oldu bulduk herhalde doğru kişiyi teneffüslerde bile yanıma geliyor 😆
bende işte yıllardır ruh eşimi arıyorum kardeşim ama bulamadım düşündüm de şöyle demek ki ben eşşiz bir ruha sahibim 😂
Aleykumselam, şükür ...Sen nasılsın
Çok şükür dayı, iyi olmaya çalışıyoruz işte
Sistemci5534 mutlu yıllar 🥳