Selamün aleyküm.. İyi günler herkese,nasılsınız dostlarr ☺️
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hay maşallah
-
Bende bu gece, sabaha karşı birşeyler bekliyorum ama hava ılık hala, bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun abi
-
bu gece sürpriz olur mu bir şeyler 🤔
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Burda başlamış olabilir dışarısı çok fena
Kırıkkale'de de başladı ufaktan 🌪️
-
Efsane-Semih eline sağlık hocam. 👏 Sabredip bekleyeceğiz, umarım olumlu değişimler olur..
-
Tebrikler GALATASARAY'IM.. Ülkenin Gururu 💛❤️
Fenerbahçe'ye de başarılar dilerim
-
Yani bu kadarına da pes diyorum. Dünyanın hiçbir yerinde hakem kararları Türkiye'deki gibi tartışılmıyordur. Futbolun tadı kalmadı,var sistemi geldi yine olmadı bu sefer göz göre göre skandal kararlara gidildi.Herkesin penaltı dediği son dakika pozisyonunda niye vara gidilmedi diagnenin golünde vara koşturan aynı halil umut meler ???GOLE GİDEN POZİSYONDA DİAGNEYE PENALTİ VARDI AVANTAJI KESİP PENALTI VERMEMEK İCİN KIRMIZI VERDİ. DİAGNENİN GOLÜ FAULSE BERKANİNKİ NE ? İRFANİN ATTİGİ PAS ÖNCESİ KEREME BARİZ FAUL VAR. HANGİSİNİ SAYALIM YAZIK GÜNAH. TÜRK FUTBOLU HER GÜN BİR ADIM DAHA GERİYE GİDİYOR. Ya hakkıyla Fenerbahçe yense çıkar Tebrik etmesini de bilirim ama gerçekçten içimden gelmiyor. Ne maç zevki bıraktılar bizde ne de futbol aşkı soğudum gerçekçten..
TÜRK FUTBOLUNUN KATİLİ TÜRK HAKEMLERİ !
Bu devran böyle gitmez bu futbol da böyle olduğu sürece bizde gelişmez arkadaş.
-
Ecm cuma sabah erken saatlere hafif donan yağmur vermiş.
hafifte olsa kky/kar atarmı acabaThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Zor ya
-
Hayali bile güzel şu görüntünün 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
20'sinden sonra bölgemiz hareketli geçecek gibi. 😎
17 sinde kar görünüyordu yine ötelemiş mi?
16 17 Kasım erimiş sistem yok demiş
-
Bu Ankara diyagramına bir şeyler olmuş

Abuu çarşı pazar karışmış
-
İnşallah aramayız bu maçta kaçırdığımız galibiyeti 🙄
İnşallah abi 🤦