Ah ulan ah keşke kazansaydık ![]()
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vee derin Galatasaray iş başında Dimitri Payet hem Lazio’ya karşı beraberlik golünü atıp maçın berabere bitmesini sağladı hem de sarı kart görüp Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. UEFA Avrupa Ligi’ni kazanırsak kutlamalara Payet de çağırılmalı bence 😂
-
Tek o değilki çok pozisyon kaçtı gs ye iyi bir bitirici forvet lazım bu arada Fener 3-0 yaptı çok iyi gidiyor ülke puanı adına çok seviniyorum (Galatasaraylı olarak )
Öyle abi ben sadece örnek olarak attım son dakika pozisyonuydu. Dediğin gibi baya gol kaçırdık sağlık olsun ama her şey bizim elimizde. 🦁💪
-
Galatasaray'ın en büyük sorunu FORVET.. Gomis gibi bir adam gelmeli. Şu pozisyon nasıl kaçar aklım almıyor hâlâ yazık cidden..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir puan da iyidir bizim için..
Moskova Galatasaray maçı 1-1 sona erdi .
Şimdi de Fenerbahçe den bekliyoruz
Cok yazık oldu hak etmedik bu sonucu, ama umarım yine lider tamamlarız bir puan da iyidir. Diğer maç Lazio un berabere bitmesini bekleyeceğiz artık. Fenerbahçe'ye de başarılar diliyorum
-
Konusuz adam mutlu yıllar 🥳
-
Elinize sağlık hayırlı uğurlu olsun semih hocam 👏
-
Sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Bereketli bol yağış olsun 🌧️🌠
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yasin71 inşallah bu kış barajlar yeterli seviyeye gelecektir
İnşallah hocam temennimiz o yönde
-
Ankara'da barajların doluluk oranı %10 un altına düşmüş 🤦
-
ilkerlii Sedatcevikaslan ENDEKS doğum gününüz kutlu olsun mutlu yıllar 🥳
-
Doğum gününüz kutlu olsun ilkerlii Sedatcevikaslan ENDEKS. He bir de Yasin71 abi senin doğum gününe mesaj yazıp atmayı unutmuşum. Yedeklerde kalmış mesajım geçmiş doğum günün kutlu olsun :D
Canım benim düşünmen yeter ya çok teşekkür ederim 🙏😊
-
Yasin71 yeni yaşın hayırlı olsun. Sevdiklerin ile beraber Sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel yıllara.
Teşekkürlerr abi ☺️
-
Yasin71 Doğum Günün Kutlu Olsun
Teşekkürler kardeşim