Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yasin71 sağlıkla nice güzel yaşlara inşallah
Çok teşekkür ederimm abi amin inşallah 🙏
-
Yasin71 nice senelere
aralikta yarim metre kar kirikkaleye insallahÇok teşekkür ederim 🤗 bu güzel dileğin için ayrıca teşekkür ederim inşallah ben yarımın yarısına da razıyım 😂😂😂
-
Dur buradan da kutlayayım😅 Yasin71 doğum günün kutlu olsun kardeşim. Yeni yaşını güle güle kullan inşallah, 🤞🤞
Allah razı olsun abi çok teşekkür ederimm ❤️🥳
-
Yasin71 Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı senelere inşallah 🎉🌸
Çok Teşekkür ederimm amin inşAllah 😍🥳
-
İyİ ki doğdun kendim iyi ki varsın 😍🥳😂
-
26 aralık 2018 Ankara

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu görüntüyü o kadar çok özledim ki botu giyip saatlerce gezeceksin o bottan çıkan o sesi duyacaksın resmen terapi ya. Umarım bu sene bol bol görürüz yaşarız çok özledim

-
Lider geldik lider dönüyoruz..! 💛❤️ Tebrikler GALATASARAY 🦁
-
Ben bu kıştan bölgemiz adına çok umutluyum. Bizde soğuk zaten illaki olacak sadece sorunumuz soğuk yağış çakışması oluyordu. Accuweather da yağış bolluğu yönünde tahminde bulunmuş. 2 3 tane bence sağlam kar yağışı alırız diye düşünüyorum tabiki taktiri ilahi hocalarım siz daha iyi bilirsiniz tabiki
-
Doğum gününüZ kutlu olsun nice yıllara 😊
-
Kasım Ayı Türkiye geneli sıcaklık anomalisi.. İlk hafta ve ikinci hafta sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde olacak demiş MGM. Kasım'da pastırma sıcaklarını yiyeceğiz gibi durum öyle gösteriyor 🥵
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sen âlemlere rahmet,
Alemler sana hasret Ya Muhammed (s.a.v).
Kandilimiz mübarek olsun. 🌹🌹
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
26 sındaki sistem için diyagram %10luk bir olasılık öngörmüş, takipteyizz 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kırıkkale'de hafif yağdı geçti
-
Radar dolmaya başlamış bir iki saat içinde yağış başlar. Bereketli olsun, hayırlı gelsin.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.