mustafa28 kardeşim müsait olunca özele bakar mısın hemen
Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yav sen niye ikide birde yok kış bitti yok yaz geldi diye yazıp duruyosunki totemmi yapıyosun anlamadım 😄 bunları sallama konusu var oraya yazabilirsin.
Eğleniyor işte aklınca yazıp çiziyor

-
Benim anladigim bu kis bitti sanırım
Benim bu yazdığımdan bunu anladıysan seni tebrik ediyorum bravo 👏
-
Çöp bu gfs akşam ve yarın ecmwf'yi izleyin siz
-
Hasan61 şimdiden eline sağlık. Gönder gelsin soğuklar😎
-
Angora eline emeğine sağlık
modellere iki gün süre vermemiz lazım can sıkmayalım. İyi geceler herkese -
Harunsalman sana özel bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. güneydoğu şov yapmış
-
beğenmedim güncellemeyi sonlara verir bir şeyler
-
Abim çok geçmiş olsun. Aynı durumdayım şu an. Geçmiyor. 1 haftadan fazla oldu.
geçmiş olsun kardeşim
-

akşam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gece
-
Öksürükten yıkılıyorum resmen fena bir şey bu ya
Kiminle karşılaşsam herkes hasta valla geçmiş olsun kardeşim
-
Angora geçmiş olsun hocam,haydi bugün sendeyiz indir şu kasvetli soğukları üzerimize 😎
-
Arkadaşlar ciddi bir şey yazıyorum evet hastayım sistemde sıkıntı yok İnşaALLAH
Kafamı zor kaldırıyorum fakat bir hafta sonra göğüs hastalıklarından randevu almam gerekiyor yani o yüzden ne fazla sevinecek halim nede üzülecek durumun yok .
Geçmiş olsun diyen ve tekrardan diyecek dostlarımıza teşekkür ederim şimdiden .
Abi çok gecmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifalar versin. Bu salgın çok başka; uzun süre gecmiyor,domuz gribi diyorlar.. Allah yardımcımız olsun ortalık kırılıyor. Şu güzel ülkemin her tarafına kar yağsa bereketinden faydalansak keşke😐 yağış yok kurak geçiyor ve kar da yağmayınca türlü türlü salgın çıkıyor. Gözler 6 ocakta sen dedin ve bizde arkamıza yaslandım bekliyoruz. Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar ve tüm hastalara..
-
Yasin71 eline sağlık
Teşekkür ederim başkanım

-
Yasin71 eline sağlık
Teşekkür ederim