Yasin71 tarafından yazılan gönderiler
-
-

arkadaşın işi çıktı sanırım. Pc açıktı tamamlayalım inşALLAH
-
Whisper dayı şimdiden eline emeğine sağlık, iyi geceler

-
Hayırlı geceler hayırlı cumalar
Arkadaşlar hadi bakalım efsane sistem görüntülerini kim paylaşım yaparak denk getirecek
Sistemi paylaşım yaparak efsane görüntüyü yakalayana 10000 puan verilecektir müsait olup takip edenlerede sürpriz puan atılacak .
Hayırlı Cumalarr Sinan abi
-
Arkadaşlar size bir sorum olacak bana olduğu gibi size de kış aylarında Türkiye'nin üstünde yeşil sarı görünce sinir basıyor mu? Abi yeşili sarıyı baharda da görüyoruz zaten kış boyunca üzerimizde hep açık mavi koyu mavi mor olmalı diye düşünüyorum beni acayip sinir basıyor 😂
Gönül ister ki hep maviler olsun,hep aksiyon olsun ama bu gönlün istediği her şey olmuyor maalesef

-
Whisper eline sağlık dayı
-
@Karsevdalisi34 hoşgeldiniz
Hayırlı günler herkese
hayırlı günler dayı ve herkese
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ao nao gayet güzel arkadaşlar sıkmayın canınızı 😎
-
Azor yattığı sürece kırıntı soğuklar gelir anca bu da kötü geldi hadi hayırlısı..
-
Gfs yüksek basınçlı güncelleme yapmamayı yemin etmiş
-
-
azor yorgan yastık da ister misin çekinme
-
Daha oturacak ya dert etmeyin.Bir iki gun once bunlari gostermiyorlardi en azindan vurkacda olsa birseyler gostermeye basladilar.24-25 i gibi bazi seyler oturur bence.
gfs ye göre bakarsak çok çok iyi yılbaşı öncesi sistemi verdi bir iki güne net konuşuruz
-
-
mutluluğumuzun kısa sürdü teşekkürler emcwf