anadolu yakası sahil bandı 20 cm alsın bana yeter
Mansur filis tarafından yazılan gönderiler
-
-
Davet edeyim
böyle söyle patron
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
belki sistemin şerefine Efsane-Semih geri katılır aramıza

-
herkes hatırlayamıyor ama tarihte yanılabilirim 4 ocak 2002 tarihinde bir sistem yaşamıştık o sistem benim için en keyifli ve en unutulmaz olan kar yağışıydı.
-
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
o başka bir seviyeydi hava resmen güven veriyordu yok yağarken eriyecek mi yağış kesilecek mi derdi yoktu karayel bıçak gibi kesiyordu yüzünü.
-
2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
-
potansiyeli 2017 kadar var mı hocam
-
çekmeköydeyim hayatımda hiç bu kadar büyük kar taneleri görmemiştim mandalina büyüklüğünde yağıyor
-
UsTaD bu derece haritasına nereden bakıyoruz
-
benim anlamadığım şey ben şuanda çekmeköydeyim rakım 125 karasal bir yer neden yağmur yağıyor. beykoz dedikleri yerin rakımı 50 metre 100 metre ayrıyeten deniz kenarı orada nasıl tutuyor
-
sadece yolda yürürken gırrç gırç ses gelmesini istiyordum çok mu şey istedim ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
CAN gayet iyi anladım. bizim için bölünmesi yetmiyor Avrupa'da yüksek hakim olması lazım
-
CAN hocam şuan ki görüntülere göre veya (öngördüğünüz potansiyele göre) incelediğinizde bu sistem ile 2017 kıyaslaması yaparsak soğuk olarak ve birikim olarak benzerlikler var mı veya farklar?
-
Merhaba üyelerin altında bulunan acemi üye üye usta üye gibi rozetler neye göre ve nasıl alınıyor acaba. site içinde aradım bununla ilgili bir veri ama bulamadım.
-
AKOM gece İstanbul için kar yağışı vermiş ilginç.