diyagramlar güzel de her güncellemerde batıdan giriyor kırımdan girse ne güzel olur giremiyor bir türlü hep batı tarafa kaçıyo
Jaxen28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu sistemlerden gene batı taraflar sağlam kar alır doğu taraflarda ordaki kırıntılarını toplar şans yok ki doğu taraflarında
-
doğu karadenizinde yılbaşıya örtülü girme olasılıgı var mı bu resimde batı karadenize yağıyo kar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ufukta kırım sistemi gözüktü bakalım gelicek mi heyecanlı günler başladı
-
Herkese günaydın iyi pazarlar
-
Buraya anca kırım sistemi gelirse güzel kar birikimi oluyor balkandan gelince çok yağmıyor geçen sene hep balkandan geldi batı taraflar bayram etti bizede kırıntılar kaldı doğu karadeniz olarak buraya sağlam kar yağacaksa kırım sistemi lazım şahsi fikrim olarak inş bu yıl alırız kırım sistemi
-
Sahil kesimlerine ne zaman kar gelir cevaplarsanız sevinirim güncellemeler güzel ilerliyor gibi
-
bir şey sormak istiyorum yağışı bol tahmin vermiş ülkemiz adına kırım civarınada soğuk vermiş 2020 deki yoğun kar yağışını yakalayabilir miyiz kırımdan gelmişti o sistem de cevaplarsanız sevirim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben bir şey sormak istiyorum bu seneki kış bölgemiz için nasıl geçicek şu anki verilere göre cevaplarsanız sevinirim umarım bol karlı olur

-
maşallah ne çok birikim olmuşHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.