Sezona Mehmet Ali Yılmaz adını vermişler
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beşiktaş’ta Ole Gunnar Solskjaer dönemi sona erdi.
Fenerbahçe'de Mourinho dönemi sona erdi resmi açıklama geldi
-
Beşiktaş gitti Samsun Konferansa düştü bilmiyorum bu sene ülke puanı düşük çıkar gibi
Başakşehirde gidici
-
Beşiktaş gitti Samsun Konferansa düştü bilmiyorum bu sene ülke puanı düşük çıkar gibi
-
Alınmayan olduğuna emin miyiz
Bilemem ama şunu biliyorum bu sene 3 Türk takımı olacak Şampiyonlar Liginde
Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan
-
Fener ve benfica maçının ilk yarısını izledim ama zoraki böyle bir maç olamaz.
Alınmayan Kerem attı golü dramatik bence
-
Karabağ'da Şampiyonlar Liginde
-
Sergio Perez ve Valteri Bottas geri döndüler
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Birazda istatistik verelim
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kocaelispor kötü bir fikstürle başladı oynadığı 3 takımda zirveye ortak (Samsun bu hafta oynamadı) bundan sonraki haftalar ligde ki seyrini gösterir haftaya kayserisipor ile oynuyormuş
-
SOFASCORE alıntısı diyeyim baştan ve
ligin zirvesine maç fazlasıyla ortak isimlerin ortak noktası şu ana kadar gol yememiş olmaları bu yıl orta sıra takımlar için yine zor geçecek ama kim bilir belkide zirveye ortak giderler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Galatasaray uçmuş yine, averaj ve maç fazlasıyla lider konumda bizde arkasından ikinciyiz
-
En şampiyon olduğumuzda Konya'yla yarışıyorduk belki yalandan 1-0 lar ile şampiyon oluruz 😁
Evet yine 1-0
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.