her 4 yılda bir oynanması planlanıyormuş formatı vereyim her ligin 4 yıl şampiyonları kendi arasında maç yapar ve her ülke elemelere 1 takım yollar elemeler sonucu UEFA kontenjanı 12 takım doldurulur (iki dakikada daha adil format yazmış olabilirim)
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
bizim takımların yer alması zor
gerçi bizim uefa değişik formatları sever acaba dünya kupasına katılacak takımların belirlenmesi için ayrı bir eleme oynatır mı ?
ülkeleri şampiyonlara göndermek için Uefa Avrupa Elemelerinin statüsü genişletilip bunun için de yapılır mı
-
bizim takımların yer alması zor
-
Olay ne neye göre katıldı bu takımlar ? mustafa28
Elemelere katılmanın iki yolu vardı:
1) Son dört sezondan birinde kıta şampiyonluğu kazanarak (örn. UEFA Şampiyonlar Ligi, CONMEBOL Libertadores, vb.). Bir kulüp bu dönemde şampiyonluğu birden fazla kez kazanırsa (örn. Real Madrid ), yuva(lar) 2)'den hak kazanan bir takıma aktarılır.
2) Dört yıllık süre içerisinde en üst düzey kıta turnuvasında yüksek bir performans sıralamasına sahip olmak.
Her konfederasyona gücüne göre belirli sayıda yer verilmiştir. Bu nedenle, UEFA'nın 12, CONMEBOL'un ise altı yeri vardır. Concacaf, Asya ve Afrika için dört, ayrıca Okyanusya için bir yer vardır.
-
Formula 1'de 10. duraktayız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kulüpler Dünya Kupası'nın başlamasına az kaldı grupları tanıyalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben de böyle spor sorumlusu oldum keşfetmek önemli
Atılacak daha çok içerik var ben de. Konuyu çok geç keşfettim 😁
-
Galatasaray uçuyor birkaç transfer dönemi boyunca bakalım nerede bitecek bu
-
Toprak Razgatlıoğlu MotoGP'de yarışacak hayırlı olsun f1'e de ileride temsilcilerimizi görmek dileğiyle
Toprak Razgatlioglu 2026 motogp sezonu için Yamaha ile anlaştı haberleri var,boyle bir geçiş zaten bekleniyordu 20-25 senedir olmayan bir olayı da gerçekleştirmiş olacak.
2010 yılında Ben Spires ten sonra superbike şampiyonu olarak motogp ye geçen bir sporcu olarak tarihte yerini alacak.
-
Sosyal medyadan anladığım kadarıyla Trabzonspor kadrosu "sahibinden satılık"
-
Buna üşenirim yapanda nadir kişi var güzel tasarımlar
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ronaldo müzesine bir kupa daha ekledi
UEFA Uluslar Ligi şampiyonu Portekiz
-
Roma Logo değiştirdi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bayramımız mübarek olsun
-
Özbekistan Dünya Kupası yolcusu