Yakınlarda sistem mi var
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İşin bir yanı da şu Trabzon ligdeki en tehlikeli takımlardan biri konumunda şu an çünkü nası bir taktik ile geleceklerini artık kestirmek zor sağ tarafı tutsak sol elde kalıyor vs vs
-
Trabzon'un da durumu farklı değil diyemeyecem rotasyon anlamında 0 defans kaleci ve forvet rotasyonu kuvvetli gerisi kolay gelsin
-
İmkan olsa ilk uçakla Havaların Sesi Rusya elçisi olarak giderdim tam benim yer
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sinan hocam bu kış görür müyüz bu güzel saf kar yağışı ve birikimini
-
Hep derim basketbol çok eğlenceli diye bence futboldan daha heyecanlı 10 farkın bile kesinliği yok
-
-
Nasıl da debelenip yuvarlanır orada Mustafa

Bana Kanada ligindeki saha lazım
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-

geç geldik ya gecikmeli sıkayım ben de

-
GFS bu sefer vermiş herhalde anı anına uymayan modelim benim 😂
-
GEM de ICON DA gfsden iyi ECMWFye bakalım GFS yola gelir illa
GFS yarı yolda arada bozuyo arada
-
Ne güzel yıldızlar yav
-
herkes haber sitelerini yalanlamaya baslamis. Şey diyor amatör meteoroloji camiasi “ yilbasinda kar yagmayacak “😶🌫️
Süper Kupa maçlarına dayanır mı acaba turuncu top görmek hiç fena olmazdı