Avrupa'da Türk Gecesi
Fenerbahçe - Dynamo Kyiv Maçı Saat 19:45
Ferencvaros - Trabzonspor Maçı Saat 22.00
Hearts - Başakşehir FK Maçı Saat 19.45
Sivasspor - Slavia Prag Maçı Saat 22.00
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAvrupa'da Türk Gecesi
Fenerbahçe - Dynamo Kyiv Maçı Saat 19:45
Ferencvaros - Trabzonspor Maçı Saat 22.00
Hearts - Başakşehir FK Maçı Saat 19.45
Sivasspor - Slavia Prag Maçı Saat 22.00
Bu bize gelse gene beceremezler arada ayak uzatıyorlar varda sadece o engellenir
E bu direkt iflas açıklaması. Ben pek anlamadım açıkçası.
Valla ben kendi tuttuğum takım bankalar birliği anlaşmasında ki ilk taksiti için 30-40 milyon tl ödedi kaldı 80-90 milyon ben halden memnunum şu an ki ödeyen tek kulüp daha zaman var ilk taksit için son tarihe
Ali Koç:
"İçinde bulunduğumuz ekonomik ortamda bu sezonun sonunu getirmemiz mümkün görünmüyor. Büyük, küçük kulüp hiç tartışmıyorum. Nefesimiz, önümüzdeki aylarda kesilecek."
Haftanın En Yüksek Reytingli Oyuncuları
4 Maç TV8,5’ta
Kral Geri Döndü
Sinan abi umarım bu kış tahminlerinde doğru Karadeniz bölgeside geçer geçmiyorsa demekki orda bir sıkıntı var 😆🤣
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar üçüncüde tam sıçrarmış hocam ![]()
snowflake Hoş Geldin
🔥Cristiano Ronaldo Fenerbahçe ile anlaştı
(Ajansspor)
Bu medyanın ne yaşadığını bilmiyorum. Prim için bu haberleri yapıyorlarsa büyük hata. Yiyecekleri linçten haberleri vardır inşallah. Ronaldo ihtimali tatlı bir Hayal. Olur mu? Neden olmasın. ManU 'daki durumunu görüyoruz. Ama Fenerbahçe gibi bir kulübe neden gelsin diye de düşünmüyor değilim. İkna edilebilirse büyük başarı. Eğer gider saçma sapan bir forvet açıklanır ve transfer sezonu biterse Fenerbahçe için Fenerbahçe taraftarı nazik karşılamayacaktır bu sefer. Maxi Gomezi bitirecek düzeye getirmişken 3 4 milyona 5 taksite trabzonspora veriyorsan bu transferi.... Bir bildiği vardır demek istiyorum. İnşallah vardır 🤔
İngiltere'de transfer dönemi 16 dk sonra sona erecek
Yusuf Yazıcı Trabzonspor’da
TFF'nin Riva'daki binasına iki el ateş edildi. Mermilerden biri boş odaya isabet etti. Diğeri ise boş bir alana gitti. TFF konuyla ilgili acil toplandı.
(Sporx)