Ayın 5'ine imza kaşe mühürü vurmuşlar sanırım yoğun karlı bir derbi bekliyor bizi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vira Bismillah Yelkenler Fora
Hayırlı Olsun Konu
-
Sinan Hocanın niye sabah erken kalkacam dediğini anladım sabah düzelme bekliyor demek ki
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Rusya Futbol Federasyonu Avrupa yasaklarından sonra Asya Konfederasyonu'na geçmeyi planlıyor
-
Ayın 5 ini kolluyorum yakın vadede kar durumuna göre tasarım gelebilir
-
keşke maç oynanmaz şıkkını da ekleseydin

Düşündüm ama vazgeçtim
-
Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin
400 m üzeri rakıma sahip yüksek kesimlerde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
GümüşhaneKuvvetli kar yağışları (10- 20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
Spor Toto Süper Lig
Galatasaray - Trabzonspor
Gün: 05/02/2023 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: BeIN Sports HD 1
Ödül: 400 HS Puan
-
Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin
400 m üzeri rakıma sahip yüksek kesimlerde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Gümüşhane
Kuvvetli kar yağışları (10- 20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Bitlis-Malatya-Elazığ-Tunceli-Bingöl-Muş-Ağrı-Kars-Erzurum-Erzincan-Bayburt-Ardahan
Yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Van-Siirt-Batman-Diyarbakır
Yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Gaziantep-Adıyaman
Yüksek kesimleri başta olmak üzere kuvvetli kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Hatay
1000 m üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
Sözleşme imzalamak için Adana Demirspor kulüp binasına gelen Tiémoué Bakayoko, imza atmaktan son anda vazgeçti. (Skorer)
-
Simülasyondan Real Hayata Yolculuk
Football Manager tutkusu nedeniyle antrenörlük kariyerine başlayan Will Still, Reims kulübünün başında çıktığı 12 maçta da yenilgi yüzü görmedi.
-
Sabah güncellemesi ne yapacak acaba merak etmiyor değilim
-
tam yerinde mi geldim

-
144H

NEF Stadyumu ne olur bu durumda dersiniz
Sonuçta Galatasaray - Trabzonspor maçı var erteleme çıkar mı ?