Resmi TV skorbordlara baktım tasarım o yüzden farklı
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Temsilcilerimizden Gelen Sonuçlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Duha süresinde allah yeryüzünü kaplayacak büyük bir dumandan bahseder bu süper volkan işarettir...
Kıyamet alameti kıyamete yakın olağanüstü şeyler olacak zaten duman derken üstü kapalı bir şey olabilir kesin konuşmamak lazım
-
ZTK Heyecanı Yarın Başlıyor
İşte Program
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yukarıda Buzul çağ yapmayı planlayanlara sesleniyorum Yellowstone’u patlatın o yeter
-
Bu 2 mt anomali ne yav
istek fazla kişi sayısı az
-
Napoli şu an açık ara lider durumda ve eski oyuncusu ve uzun süre formasını giydiği Marek Hamsik’in Napoli’de şampiyonluk yaşaması için Trabzonspor’dan satın alınacağı söyleniyor
Trabzonspor Yönetimi satış için kolaylık sağlayacak
Oyuncunun sezon sonu emekli olacağı söyleniyor
-
Eyüpspor gözünü süper lige dikmiş ve süper lig kadrosunu oluşturmaya başlamış gibi geldi bana
Güzel taktik oturmuş takımla esip geçebilirler
-
Ara transfer döneminde en hareketli kulüp olarak Trabzonspor beklenebilir Avcı ve Yönetim ortak karar ile Değerini Bulan Her Türlü Oyuncu Satılacak
-
Sistemde son durum ne yarın Tarih yazıp bitireceğim yazılı dönemini
-
yazdık sanırım buralara,
Lig bitince "Bana müsade, şampiyon yaptım ben giderim" diyecekti.Sezon bitince kasketi alacak ve gidecekti, gitmedi.
Zaman aleyhine işliyor.
Efsane olarak anılmak istiyorsa gitmek zorunda yoksa yanına En kötü unvanını da alacak
-
Cezayı direk kendine kesecek la bu istifa eder gibi konuşuyor deminden beri
-
Abdullah Avcı: "Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor. Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Bu süreç Trabzonspor'un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım."
-
Yukarıda ki vaka Malatyaspor Trabzonspor maçı sonrası alınan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz kadro dışı olayı