2. Ünal Karaman Vakası lakin Avcı’nın ceza kesebilecek yüreği var mı
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gareth Bale Futbolu Bıraktı
Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla futbol kariyerine son verdiğini açıklayan 33 yaşındaki Gallerli yıldız, yaptığı açıklamada, "Tüm eski kulüplerime teşekkür ederim. Artık hayatımda yeni bir aşamaya geçme zamanı." ifadelerini kullandı.
-
yazılı döneminde olduğum için anketi unutmuşuz bir daha ki sefere
-
@Salihh bu sene ama kadro ataması yapılmış sanırım
-
Neden atanmasi yok hic mi atanmiyorlar oyle sey olmamali ama
Bir ara bende bakmıştım sözleşmeli atama yapılıyordu kadro hiç yok ama KPSS puanı da 70-71-68 civarları istersen bakarsın ama kadro çıkar mı bilmem
-
Meteoroliji kazanınca bilimsel terimlerin hepsini ogrencem tahmjnleri ben yaparim

Atanması düşük diye biliyorum ama yalnız çalışacaksan güzel
-
Ben geçen yıl mı önceki yıl mı bir kaç defa denk geldim
Bu kış döneminin en başında cezalandırdık zaten yanılmıyorsam
-
Doğum Günün Kutlu Olsun Ömer

-
Teşekkür ederim başkan, eline sağlık.
Görüntü güzel oldu, gerisi hikaye zaten benim için.
Hayırlı olsun Ak Sakallılar Konseyine Seçilmişsin Hocam
-
Site 1 günde kullanıcı yenilenmesi geçirdi resmen unvan konusunda
-
Birazda Tarih (Aslında Paylaşma Amacım Farklı
)İzlanda’yı Denizden Dize Getiren Adam Küçük Murat Reis
17.yüzyılın ilk yarısında ün kazanmıştır. Cezayir Ocağından yetişen bu büyük Osmanlı denizcisi 1627'de yaptığı İzlanda seferi ile ünlüdür. Ayrıca Danimarka, İsveç, Norveç ve nihayet Kanada kıyılarını vuran ilk Türk deniz filosunun komutanı da Küçük Murat Reis'dir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Başta güzelleşip sonda bozacaksa tam tersini yapsın en azında kar yağar

-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
TFF yaptığı açıklamada, "Gaziantep FK - Beşiktaş ve Sivasspor - Galatasaray maçlarının VAR kayıtları incelendi ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin, önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir. Bu maçların VAR kayıtlarının yayınlanmasına karar verilmiştir." denildi.
TFF yayıncı kuruşta VAR kayıtlarını açıkladı.
Galatasaray-Sivasspor maçı VAR kayıtları:
VAR: "Erkan, Sivaslı futbolcu topa dokunmuyor ama Nelsson'u itiyor."
Erkan Özdamar: "Evet, çok net. Robin Yalçın'ın Nelsson'a teması var. Ofsayt var mı, bana onu söyleyin."
VAR: "Evet, pozisyonda ofsayt var."