İlginç bir haber Arda Güler’in sonra ki satışından Gençlerbirliği %20 pay alacakmış yani aslında Gençlerbirliği Arda’yı Fenerbahçe’ye satmış
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Twitter da gündem olmuş Üniversite için ek kontenjan aşılmasını talep ediyorlar Bakalım bu işin sonu ne olacak
-
Austria Wien-Fenerbahçe maçının Türkiye'de şu an için bir yayıncısı bulunmuyor.
İlginç haberlerde bugün
-
Bu kış Karadeniz bölgesi konusunda bir şeyler deneyecem bakalım umarım istikrarı sağlarım sonuçta 82 İl’e de bir şey yapamam 😁
-
Galatasaray, perşembe günü Petrol Ofisi ile iş birliği anlaşması imzalayacak.
-
Trabzonspor’un ilk yediği gole baktım ikincisine de baktım Trabzonspor 2 sini de kademe hatasından yedi diyebilirim aslında Bartra girdikten sonra hatalar azaldı rövanşta bir şeyler olabilir
-
nasıl ikisinede 1 gol lazım? copenhaga 0:0 veya her türlü berbaberlik yetiyor. Trabzon 1:0 yense bile maç anca uzuyor. Ha deplasman gol kuralı kalkmadan önce olanilirdi bu dediğin. Trabzon gol yemeden 1 tane atsa direk elerdi.
O anlamda demedim uzama anlamında dedim uzatınca da kazanma umudu var tam anlatamadım 😁
-
Ahmetcan Kaplan 9.5 Milyon Euro’ya Ajax’a transfer oldu sonra ki satıştan %15 pay kazanacak Trabzonspor
-
1 farkla yenilmek de berabere kalmakla eşdeğer sayılabilir ikisin de de tur umudu için 1 gol lazım Trabzonspor turu geçebilir Bartra ve Enis ikilisi başta başlasaydı daha iyi olabilirdi
-
Trabzonspor Turu Trabzon’a Bıraktı
FC Copenhagen 2-1 Trabzonspor
-
Bilgi: UEFA’nın Şampiyonlar Ligi pazarlaması Play-Off turundan itibaren başladığı için takımlar formalarında Şampiyonlar Ligi logolu kokart takabilecekler sahaya çıkarken Şampiyonlar Ligi müziği ve sahanın ortasında ki Şampiyonlar Ligi logosu da bu turdan itibaren başlıyor
-
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu
FC Copenhagen - Trabzonspor
Saat:22.00
Yayın:EXXEN
Temsilcimize Başarılar Dileriz
-
bu arada liste dışı olarak paylaştım linksiz açamazsınız benden söylemesi

-
@Sea Effect Snow İnşallah istediğin gibi olmuştur
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
@Sea Effect Snow senin video hazır sayılır tek youtube yüklemek kaldı