Giresun için Yaz faslı artık bitmiştir bence 1 hafta yağmur yağar sonra 1 hafta denize girilmez zaten oldu Eylül 2 hafta yaz yaşadık ki ben soğuğu sıcağa tercih ederim sonunda yaz bitti sistem takibine hazır mıyız ![]()
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Discord sadece 5mb alıyor
Video da seste büyük ebat oluyor.. YouTube üzerinden olabilir paylaşım ve link atma isi
Yapılır HS Spor’dan kapalı paylaşım yaparız sadece linki açanlar görür
-
Son dakika da penaltı yaptıran Beşiktaşlı kim ise çok acemi penaltı nasıl berabere olur maç diye uğraşmış resmen
-
Beşiktaş 3-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı maç 3-3 sona erdi
-
Yalnız Discord linkini tekrar ata bilirseniz sevinirim
-
Ekran kaydı yapan uygulamanın video kalitesini en düşüğe ayarlamışsın abi.
Ben şimdi gördüm o işi hallederim ben Whisper abi alışkınım
-
Trabzonspor'un Kopenhag ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off maçını İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.
Oliver son olarak geçtiğimiz hafta Real Madrid-E.Frankfurt Süper Kupa maçını yönetmişti.
-
Konyaspor - Başakşehir Maçı Zeminin Elverişsiz Olması Nedeniyle Eskişehir’de Oynanacak
-
Giresunspor Galatasaray’ı Mağlup Etti
Giresunspor 1-0 Galatasaray
-
Hayırlı günler herkese..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğma işi yanlış gibi geldi bana gider 00.00 da doğarım al sana 24 saat 😁
-
Trabzonspor Ahmetcan Kaplan için prensip anlaşmaya vardığı Ajax’ın arasına PSG ve Arsenal girdi 3 takım kıyasıya rekabet ediyor şu an en yüksek teklif 15 milyon Euro Arsenal
-
Messi 2005’ten bu yana ilk kez Ballon d’Or’a aday gösterilmedi
-
Kopenhag'da ilk 30 dakika içinde Stoper Khotcholava ve Daramy sakatlanarak oyundan çıktı.
Üzücü ama güzel bir haber

-
Şampiyonlar ligi için tahminim var Sağ Kanata Abdülkadir Ömür’ü koyabilir Bardhi’yi ise onun yerine çekebilir çünkü iki oyuncunun özellikleri birbirine çok benziyor Bardhi 2 gömlek üstün sadece
-
Trabzonspor’un gönderdiği uçak saat 10.00 da Sevilla’dan kalkacak oyuncu ikna edilmiş gibi gözüküyor