Milliyetçi sol parti diye parti kurmuşlar nasıl bir şey olduğunu çözmem lazım ana çözemiyorum
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yeni Şeyler mi Denesek ne

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yusuf Sarı'yla foto çekindim ilk kez bir futbolcuyla foto çekindim

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Avrupa liginde 2 maç kazansa bizim ligde şampiyon olmuş oluyor resmen
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Yakında toplanıp Trabzonspor Tesislerini basacaz bu gidişle taraftarla

-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan;
"Eylülde Şanghay Beşlisi Özbekistan'da toplanacak. Sayın Putin de rica etti. Nasip olursa biz de inşallah oradaki toplantıya katılacağız."
Yoksa NATO

-
Sıcak bunaltılmış havalı bir günün sonuna daha yakalaştık, fındık başlamadan bir kuvetli yağmur yağsa ne iyi olurdu sirkelemeden dökülürdü yere hep, Nasılsınız abilerim dostlarım sınavdan dolayı pek giremiyordum tercihleri yaptık artık bahtımıza ne çıkarsa geçen seneden iyi en azından

Hoş geldin abi inşallah istediğin yer çıkar
-
Öncelikle forumumuza değerli tebrik mesajı için teşekkür ediyorum inşallah hep birlikte nice yıllara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 

Doğum Günün Kutlu Olsun Abi
-
İlk yarı Trabzonspor güzel oynadı ikinci yarı geriye yaslandı ki İstanbulspor 2 kere kafa vuruşu ile golü atma şansı yakaladı ama vuruşlar çok zayıf kaldı tabiri caizse kaleci alıştırır gibi
İstanbulspor böyle çok gidemez böyle devam ederse düşeceklerin başına yazarım
-
-
Ben bu resmi hesabı çok sevdim yalnız
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Haftanın Programı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Fenerbahçe logosunda neden yıldız yok ?
Federasyon sitesinde öyle gözüküyor çünkü