Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Başın sağolsun mekanı cennet olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAz evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Başın sağolsun mekanı cennet olsun
Bu modeller de taklacı güvercin gibi takla ata ata gidiyor
:semaver: :mangal: :pide: en sıcak çıktı bu sanırım
ortası iyiydi
Biraz ayıp olacak ama güncellemeyi başka biri yapabilir mi ![]()
GFS Gece 01.00 de mi başlıyordu 00.30 da mı Whisper hocam
cevaplar verilmiş ne ara ![]()
Trabzon merkeze dek bulutlarının gelirken erimesine neden olan yer neresidir anket yok direkt soru.
Yoroz
böyle bir şey beklemiyordum bu arada
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta
Trabzonspor 2 - 0 Fenerbahçe
Maçın Sonucunu Doğru Tahmin Eden mustafa28 Tebrik Ederim
Kişisel fikrim bu puanlamayla ilerlememiz çok zor görünüyor. 15000 puan yapmam için 3 yıl aralıksız hergun online olmam lazım. 3 yıl oldu burdayim.
Yarışmalara katılabilirsin
Dünya kupasında güzel puan dağıttık
böyle gelirse tam yazılı başlangıç tarihine isabet ediyor bizde okullar iyi tatil yer doğu Karadeniz de
Asıl meteoroloji kahini bizde ![]()
Gece güncellemesi boştaysa alıyorum Akşam değil gece bazen karışabilir belirgin olsun
Gelene gelme demek olmak
VİRA BİSMİLLAH
tutmasa da olur sahillere yeter ki kar yağsın okulun çeyreği hasta yanlarına bende eklendim 2 gün raporluyum hastalık kırılır en azından yağsın
Şunun gibi marşı harcamasalar da her sezon yenileseler ne kadar güzel olur neyse ZTK Heyecanı bugün başladı