mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İki takımdan birine hükmen mağlubiyet bekliyorum açıkça söyleyeyim
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ambulansa binmeden müdahale edilen kişinin videosu ve fotosu var ama yüzü kanlar içinde mi veya işaret fişeği rengi mi çözemediğim için paylaşmıyorum twitter da dolaşıyor dileyen bakabilir
-
Olayların başlama nedeni
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Vira Bismillah
-
GFS Seansı bitti sırada ECMWF Seansı var bakalım ne olacak
-
gene heyecanlı yerde bitti film resmen

-
bu sene ne kadar oynak bu arkadaş
-
GFS bu sezon bayağı oynak Ecmwf de ona uyuyor gibi geldi bana nedense kontrol daha sabit sanki Hasan61
-
mustafa28 bi gem güncellemesine bak derim sabahki birde gfs paralel

Nasıl çıktı ki
-
Hayırlı sabahlar. Inşallah MGM böyle bir tahmin yapmamıştır.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Meteorolojiden Kahinliğe Geçiş
Meteoroloji verilerinin her an değişebileceğini bilmiyorlarsa demek
-
FIFA Dünya Kupası Qatar 2022
İspanya - Almanya
Saat: 22.00
Gün: Bugün
Ödül: 300 HS Puanı
-
Hayırlı geceler (Doğuda yaşayan doğulu sistem getirir ne yapalım)