mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kuruluş Osmandaki yeni favori karekterim

Teşkilat filminde ki hali daha çok hoşuma gidiyordu ben bu adamı iyi karakter olarak beklerdim

Ne maçtı be Trabzon ilk yarı oynadığı oyundan niye koptu anlayamadım Valerien bu gidişle çok duramaz böyle devam ederse milli arada yollarlar bizim ki zaten yeni sözleşmeli ve bol kredili başkandan Başkan demişken bizim başkanı gören varsa söylesin transfer döneminden sonra kuş olup uçtu adam ben Şota’yı isterim bu arada Şota bizim sisteme uyar sonuç olarak iki takımda hata yaptı hatta Beşiktaş çok yaptı o hata gol olsa belki de 3-2 biterdi

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Enis Bardhi’nin golü UEFA Avrupa Ligi’nde Haftanın Golü Seçildi

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Monaco Avrupa’da en son en farklı mağlubiyetini 5-2 lik skorla almıştır Trabzonspor ise bu farkı 4-0 ile 4 e çıkarıp Monaco tarihinde iz bıraktı

Ne izledim ben az önce diyeceğiniz bir video :bakiskacirma: