mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçen sene Ocak ayında Havaların Sesine katıldım
1 Giresunspor Şampiyonluğu
1 Trabzonspor şampiyonluğu
1 Trabzonspor Süper Kupa şampiyonluğu
Yaşadım sır buradaymış yav bilsem önceden gelirdim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mustafa28 nerdesin yav? konvoyda kaldın yada halayda sanırım

Trabzon’da kaldım hocam şimdi istikamet Giresun maçın ilk düdüğünde yola çıktık son düdükte meydana 100 metre uzaktaydık
-
Şampiyonluğu Kutladık şimdi istikamet Giresun
-
UEFA Ukrayna ile ilgili kararını en geç Haziran ayında çekilecek olan 1. Ve 2. Ön Eleme kura çekiminde açıklaması bekleniyor
-
Trabzon’da Meydana ve Hüseyin Avni Aker Stadyumuna (yeni millet bahçesi) dev ekranlar kuruldu
-
Trabzonspor taraftarları Erzurum’a uçak biletlerini tükettiği için Kocaelispor Pazar günü oynayacağı Erzurumspor maçı için Erzincan havaalanına inecek oradan Erzurum’a geçecek
-
Kadir Gecemiz Mübarek Olsun
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Tatangalar TFF 1.Lig'de
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.