Yine güzel kütle aldık sabaha kadar ara ara böyle kütle bekleniyor
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Giresun Merkez ya 2020 yi geçti yada ardına takıldı ama bence geçti
-
Giresun’u sabah ki kütlenin neredeyse aynısı vurdu 2020 geçilecek gibi Giresun 10 cm eklenirse 27 cm 😀 İstanbul’a kaçan bize gelseydi ah ...
-
Cem Bölükbaşı’lı F2 İntrosu
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sabahın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonunda arzuladığımız sağlam örtüyu aldık, gece çok iyi yağmış ve yağmaya devam ediyor

Sabahın en güzel vakitlerinde çektim 2020 den sonra ki en iyi kış bakalım cm 2020 yi geçebilecek mi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2020 kışından sonra ki en iyi kar yağışı zaten epi topu 2 yıl 😂
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Ölçtüm 10-11 cm çok rahat var
-
Sembolümüzü de kazıdığımıza göre işlem tamam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabah namazına bir kalktım kar küreme geçmemiş bu anı yakaladım çok güzel görüntü ama 02:45 ile 06:15 arasında da iyi yağmış

bir bizim vali iyi sanırım tutmayan karda tatil yaptık yollar tutmadı okul saatlerinde 4-5 gibi tuttu o da araba geçince kayboldu yani karsız kar tatili nasıl olur gördük
-
Trabzonspor Kötü Hava Koşullarına Mağlup
1- Antalyaspor - Trabzonspor (Yoğun yağmur saha çamur)
2- Çaykur Rizespor - Trabzonspor (Yoğun Kar saha karlı)
Çaykur Rizespor 3-2 Trabzonspor (MS)
-
mustafa28 şu an sahada olan kar maçın 2. Yarısında yağan kar mı
Devre arası sahayı temizlemediler bence saçmaydı temizlememeleri
-
Kar görmek isteyenlere önerim Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı arada çizgilerin açılması için maç duruyor
-
Karadeniz Derbisi Ertelenebilir
Rizespor - Trabzonspor maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenme ihtimali var her şey maç saati belli olacak
-
Arsenal'da forma giyen 28 yaşındaki Thomas Partey'in Müslüman olduğu açıklandı. İngiliz basını, 28 yaşındaki Ganalı ön liberonun Müslüman olduğu merkezde çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.
Bu yıl bildiğimiz 2. Oldu artması dileğiyle